Yleiset tilaus- ja toimitusehdot

Toimitusehdot

Lahjakortin ostaja (asiakas) ja lahjakorttikaupassa lahjakortteja myyvä myyjä (Lehtomäen Hiuspiste Ky 1936546-4) sitoutuvat noudattamaan näitä ehtoja tämän sivun kautta tehtävässä lahjakortin kaupassa. Myyjällä on oikeus perua kauppa, mikäli näitä ehtoja tai muita sivuilla esitettyjä tapauskohtaisia erityisehtoja on rikottu.

Tilaaminen

Lahjakortin valittuaan ostaja syöttää sekä ostajan että mahdollisen erillisen lahjakortin vastaanottajan tiedot. Lahjakortti ja sen hintaan lisättävät mahdolliset toimituskulut maksetaan tilauksen yhteydessä.

Kun maksutapahtuma on vahvistettu, lahjakortti toimitetaan sähköpostitse (PDF).

Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Bambora PayForm (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Bamboran verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Bambora tai Paybyway Oy. Bambora välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Bamborasta: https://www.bambora.com

Maksutavat

PayForm-palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Mash.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Bambora PayForm -maksupalvelun yhteystiedot

Bambora PayForm, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: payform@bambora.com
Puhelin: 029 300 5050 (arkisin klo 9-16)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

Palautukset

Asiakkaalla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Tällöin lahjakortti tulee palauttaa myyjälle.

Peruutusoikeutta ei kuitenkaan ole, mikäli lahjakortti on jo käytetty, palvelun ajankohta on varattu tai myyjä on aloittanut muut lahjakortin oikeuttamaan tuotteen tai palvelun tarjoamiseen vaaditut järjestelyt.