Yhteystiedot

Madekuja 2
(R-kioskin talo)
Lehtomäki, Kouvola

 Puh. 05 378 1480

AUKIOLOAJAT
ma – pe 9.00 – 18.15
la 8.00 – 14.00

MUUNA AIKANA PALVELEMME SOPIMUKSEN MUKAAN,
KYSY ROHKEASTI OMAA AIKAASI !

KESÄ-HEINÄKUUSSA
ma – pe 9.00 – 18.15
la 7.00 – 13.00

AJANVARAUS
Puhelinajanvaraus: 05 378 1480
Tekstiviesti & WhatsApp: 0400 324 173
Ajanvaraus netissä 24h

SÄHKOPOSTI
lehtomaenhiuspiste@pp.inet.fi tai
etunimi.sukunimi@lehtomaenhiuspiste.fi

Morsiussähköposti
hiuspiste.morsiusposti@pp.inet.fi

Omistaja Outi Aurasmaa
outi.aurasmaa@lehtomaenhiuspiste.fi
040 5146 939

Saapuminen

Meille pääsee kätevästi Matkakeskuksesta bussilla 10L ja pohjoisen suunnasta Valkealan busseilla. Henkilöautoja varten Hius- ja Kauneuspisteen edessä on runsaasti maksutonta ja aikarajoitteetonta parkkitilaa. Myös liikuntarajoitteisten on helppo tulla, sillä ulko-ovella ei ole portaita.

Päivystys
Parturi-kampaajamme päivystävät maanataista – perjantaihin klo 9-14. Silloin hiustenleikkaukset, ripsien- ja kulmien värjäykset ja muut pikaista apua kaipaavat palvelut onnistuvat kätevästi ilman ajanvarausta. Meiltä saat myös eläkeläishiustenleikkaukset ilman ajanvarausta -10%.

Vapaita aikoja-kyltin valon palaessa vapaita aikoja löytyy vielä samalle päivälle, myös iltaisin.

Lehtomäen Hius- ja Kauneuspisteeseen ovat kaikki tervetulleita: Perheiden pienimpiä olemme muistaneet kunnollisella leikkitilalla. Lisäksi meiltä löytyy parturi-istuimeksi hauskat auto- ja skootterituolit.

Meiltä voi tilata spesiaalitilaisuuksia erikokoisille ryhmille (esim.työ- tai polttariporukat). Ottakaa rohkeasti yhteyttä, niin rakennetaan yhdessä toiveidenne mukainen tilaisuus.

Sydämellisesti tervetuloa palveltavaksi meille!

 

 

 

 

”Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).”