Uutiset

Korona-ohjeistus henkilökunnalle ja asiakkaille

Lehtomäen Hius- ja Kauneuspiste (Madekuja 2)
HIUSPISTE Kouvola (Salpausselänkatu 32)

Henkilökohtainen suojautuminen ja hygienia:

Sekä asiakkaille että henkilökunnalle varattu mahdollisuus käsien pesuun ja/tai desinfiointiin. Käsien desinfiointiaineita löytyy odotustiloista ja jokaiselta työpisteeltä. WC-tiloissa käytössä myös saippuaa ja kertakäyttöpyyhkeitä kaikkien käyttöön. Koko henkilökunta on velvoitettu käyttämään kasvomaskeja. Asiakkaille on myös infottu erittäin voimakas suositus maskien käyttöön eri kanavissa (some, sähköposti ja yrityksen ikkuna). Henkilökunnalle on varattu suojautumiseen kertakäyttökäsineitä ja essuja, sekä kertakäyttöisiä että pestäviä. Työvaatteet pestään päivittäin ja asiakkaan käyttämät pyyheliinat ja kapat välittömästi käytön jälkeen. Henkilökunta on sitoutunut puhdistamaan maksupäätteiden- ja puhelimien näppäimiä, oven kahvoja ja wc-tiloja useita kertoja päivässä.

turvaväli:

Odotus- ja työtilat on järjestetty niin, että kahden metrin turvaväli muihin asiakkaisiin säilyy. Henkilökunta huomioi tämän asian myös esim. pesupaikoilla. Työpisteiden väleissä voidaan käyttää myös suojasermejä.

Henkilömäärä yrityksen toimipaikoissa:

Koko henkilöstö on sitoutunut muokkaamaan työvuoroja ja valmistelemaan toimintansa niin, ettei yrityksen tiloissa tule olemaan ruuhkia. Lehtomäessä kampaamotiloissa työskentelee kerrallaan maximissaan 3 hiusammattilaista, loput mahdollisesti erillisesti valmistelluissa yksityistiloissa. Kosmetologien ja hierojien työhuoneissa työskentelee vain 1 ammattilainen kerrallaan. Salpausselänkadun toimipisteessä työskentelee maximissaan 3 hlö/ koko toimitila, eli 1 - 2 hiusammattilaista ja 1 hieroja omassa erillisessä tilassaan. Molemmissa liikkeissä koko henkilökunta on sitoutunut huomioimaan, ilmanvaihdon - , puhtauden- ja tuuletuksen riittävyyteen.

maksusuoritukset:

Molemmissa liikkeissä toivomme maksusuoritukset pääasiassa korttimaksuina.

Henkilötiedot:

Jokaiselta asiakkaalta kysymme varmuuden vuoksi nimen ja puhelinnumeron.

Henkilökunnan muut varatoimet:

Koko henkilökunta on sitoutunut välttämään myös keskenään oleilua tilanteissa, joissa ollaan ilman maskeja (kahvitauot, ruokailut, pukeutumistila)

Muu siivous:

Jokainen asiakaspaikka puhdistetaan asiakkaiden välillä ja täydellisesti aina päivän päätteeksi. Puhdistukseen käytetään sekä yleispesuaineita että desinfioivia aineita, jotka on hankittu siivousalan erikoisliikkeestä.

Tarjoilu ja ruokailu:

Asiakkaille ei tarjoilla kahvia tai muita virvokkeita. Henkilökunta syö ja juo vain omia eväitään omista astioista, jotka pestään välittömästi.

VARAA AIKAA ITSELLESI.

© Lehtomäen Hius- ja Kauneuspiste 2022