Täyteainehoidot

Täyteainehoito on turvallinen ja tehokas tapa saada iho nuoremman näköiseksi. Täyteainehoito sopii erinomaisesti kasvojen ryppyjen ja syvien juonteiden häivyttämiseen sekä kasvojen muokkaukseen, kuten huulien täyttämiseen. 

Täyteainehoito on myös nopea ja monipuolinen vaihtoehto kauneuskirurgialle, kun tavoitteena on häivyttää ikääntymisen merkkejä tai korjata iän myötä muuttuneita kasvojen piirteitä.

Ihoon injektoituna hyaluronihappo tasapainottaa ja parantaa ihon kosteustasapainoa ja sävyä. Hyaluronihappo myös lisää ihon elastisuutta ja pehmeyttä. 

Täyteainehoidon yleisimpiä kohteita ovat esimerkiksi huulten täyttö, muotoilu ja syväkosteutus. Huulten muotoilu voi käsittää sekä huulten täyteläisyyden lisäämistä, että muodon korjausta. Täyteaineilla voidaan myös kohottaa ja muotoilla poskipäitä sekä leukaa.

Täyteainehoidon meillä tekee aina koulutettu asiantuntijamme, joka on täyteainehoitoihin erikoistunut sairaanhoitaja.

usein kysyttyä

Mitä täyteaine on?
Täyteainehoidoissa käytetään hyaluronihappoa (HA) sisältäviä laadukkaita ja tutkitusti turvallisia täyteaineita. Hyaluronihappo on sokerimolekyyli, jota esiintyy kaikkialla luonnossa, myös ihmisessä. Se pitää ihomme kimmoisana ja nuoren näköisenä sitomalla itseensä vettä. Iän myötä hyaluronihapon määrä ihossamme laskee, mikä aiheuttaa ikääntymisen merkkejä kuten ihon veltostumista ja juonteita. Täyteainehoidolla voidaan häivyttää näitä ikääntymisen merkkejä, sekä korjata muita ei-toivottuja kasvojen piirteitä ja virheitä.
Click Here
Onko täyteainehoito kivulias?
Jokaisella ihmisellä on hyvin yksilöllinen kipukynnys. Käytämme täyteainehoidoissa voidepuudutetta, joka vie suurimman osan kivusta pois. Lisäksi täyteaineet sisältävät lidokaiinipuudutetta, jotta pistäminen olisi mahdollisimman kivutonta. Pyrimme aina mahdollistamaan asiakkaalle parhaan mahdollisen kokemuksen, mahdollisimman vähällä kivulla. Pistoshoidon on sanottu nipistävän vähän, mutta kuten todettu, kokemus on aina yksilöllinen.
Click Here
Mitä täyteainehoitoon sisältyy?
Kokonaisuuteen sisältyy täyteainehoidon lisäksi yksilöllinen konsultaatio, jossa käymme läpi henkilökohtaisen hoitosuunnitelman, varmistamme hoidon soveltuvuuden sekä vastaamme kaikkiin asiakkaan kysymyksiin ja huoliin. Sen jälkeen hoidettava alue puudutetaan ja tehdään toimenpiteet yhdessä suunnitellun mukaisesti. Toimenpiten jälkeen käymme läpi kotihoito-ohjeet, joista saat mukaasi myös paperiversion.
Click Here
Kuinka kauan toipuminen täyteainehoidosta kestää?
Toipumisaika täyteainehoidon jälkeen vaihtelee yksilöllisesti, mutta yleisimmin toipuminen kestää noin viikosta kahteen viikkoon. Täyteainehoidon jälkeen ei kuitenkaan tarvitse varautua erilliseen toipumisaikaan tai sairauslomaan. Hoito on mini-invasiivinen, mikä tarkoittaa, että pystyt jatkaa normaalia elämää heti hoidon jälkeen, jälkihoito-ohjeita noudattaen.
Click Here
Millaisia esteitä täyteainehoidoille on olemassa?
- alle 18 vuoden ikä - raskaus tai imetys - autoimmuunisairaudet - tulehdus tai ihosairaus huulissa - Roaccutan-kuuri tai jos kuurin päättymisestä on kulunut alle 6 kk - veren hyytymiseen vaikuttava sairaus tai lääkitys - aktiivinen herpes - keloiditaipumus - veritaudit (HIV, hepatiitti)
Click Here
Mitä minun tulee tehdä ennen täyteainehoidon ottamista??
ältä tulehduskipulääkkeitä sekä Omega-3- tai kalanmaksaöljyvalmisteita 1-2 viikkoa ennen hoitoa. Jos sinulla on alttius huuliherpekselle, suositeltavaa on käyttää estolääkitystä ennen toimenpidettä. Vältä alkoholia vähintään yhden vuorokauden ajan (24h) ennen hoitoa Hoidon ajankohta kannattaa valita hyvissä ajoin ennen tärkeää tilaisuutta, koska hoidetulla alueella saattaa esiintyä lievää punoitusta, turvotusta, mustelmia, kihelmöintiä ja pientä kipua täyteainehoidon jälkeen.
Click Here
Kauan täyteainehoidon vaikutukset kestävät?
Täyteainehoidon tulokset ovat väliaikaisia. Hoitotulosten kesto on aina yksilöllinen, johon vaikuttaa ikä, hoitoalue, aineenvaihdunta, ihon kunto, pistostekniikka, elämäntavat ja lääkitykset. Ensimmäisellä hoitokerralla tulokset saattavat olla lyhytaikaisempia, mutta useampien hoitokertojen myötä tulosten kesto pitenee. Huulten alueelle tehdyn täyteainehoidon vaikutus kestää keskimäärin lyhyemmän aikaa kuin muille alueille tehty hoito. Tämä johtuu mm. siitä, että huulissa on paljon verisuonia. Yleensä täyteaineen vaikutus kestää 6 – 18 kuukautta käyttöalueesta ja käytetyn aineen määrästä riippuen.
Click Here
Previous slide
Next slide

Täyteaineden merkit

Hoidoissamme käytämme vain laadukkaita tuotteita, jotta pystymme takaamaan turvalliset ja kauniit hoitotulokset.

REVOLAX on korkealaatuinen hyaluronihappo-täyteaine, joka on kehitetty Etelä-Koreassa. Revolax sisältää kasviperäistä, puhdasta hyaluronihappoa, joka on optimoitu yhteensopimaan ihmisen ihokudoksen kanssa. Revolax on myös tunnettu hyvästä pysyvyydestään (12-18kk).

 

Kotihoito-ohjeet

Mitkä ovat kotihoito-ohjeet täyteainehoidon jälkeen?

 • Vältä hoidetun alueen ylimääräistä koskettelua 6 tunnin ajan hoidon jälkeen. 
 • Voit meikata, kun täyteainehoidosta on kulunut 6 tuntia.
 • Vältä saunomista ja hiostavaa urheilua kahden päivän ajan, tai niin kauan kuin sinulla esiintyy mustelmia ja turvotusta.
 • Hoidettua aluetta ei saa hieroa tai puristella. Jos kahden viikon jälkeen hoidetulla alueella tuntuu muhkuroita, voit kevyesti hieroa ja painella niitä. 
 • Muista juoda riittävästi vettä täyteainehoidon jälkeen kahden viikon ajan. Hyaluronihappo kerää ympärilleen kosteutta, jolloin tulos pehmenee ja tasoittuu paremmin.
 • Mikäli sinulla esiintyy turvotusta, kylmähoito ja reseptivapaat allergialääkkeet auttavat. Voit pitää kylmää hoidetulla alueella 10-15 min kerrallaan turvotuksen vähentämiseksi. Muista aina suojata iho kankaalla tai paperilla kylmähoidon yhteydessä. Allergialääkettä voit ottaa pakkausohjeen mukaisesti.
 • Suojaa hoidettu alue auringolta ja solariumilta muutaman päivän ajan hoidon jälkeen.
 • Vältä alkoholia samana päivänä, kuin hoito on tehty.
 • Vältä voimakkaita suun liikkeitä, kuten tupakointia tai pillillä juomista.
 • Tulehduskipulääkkeet, kuten Burana, voivat lisätä mustelmia hoidon jälkeen. Mikäli mahdollista, älä ota tulehduskipulääkkeitä kahteen päivään hoidon jälkeen.
 • Jos olet kärsinyt herpeksestä aiemmin, neulapistot voivat saada sen puhkeamaan uudelleen. Ennaltaehkäisynä suosittelemme asikloviiriä 600 mg täyteainehoidon yhteydessä sekä lääkkeen annostusohjeen mukaisesti kolmen päivän ajan käsittelyn jälkeen.
 • Varmista, että huulten muotoilun jälkeen sinulla on käytössäsi uusi huulirasva.

Olethan meihin yhteydessä hoidon jälkeen seuraavissa tilanteissa

Jos hoidetulla alueella ilmenee voimakasta tai sykkivää kipua, värimuutoksia tai voimakasta turvotusta, olethan yhteydessä meihin mahdollisimman pian. Ole yhteydessä myös, mikäli yleisvoinnissasi ilmenee muutoksia, tai sinulle nousee kuume hoidon jälkeen.

Täyteainehoitojen konsultaatio

Tarjoamme asiakkaillemme täyteainehoidon maksuttoman konsultaation.

Konsultaatiokäynnillä käymme asiakkaan kanssa läpi hoidon yksilöllisen soveltuvuuden, hoitosuunnitelmaan sekä kaikki jälkihoitoon liittyvät asiat. Vastaamme konsultaatiokäynnillä myös kaikkiin asiakkaan kysymyksiin hoitoihin liittyen.

Otamme täyteainehoidoissa huomioon aina ensin asiakkaan omat toiveet ja odotukset, joiden pohjalta toimenpide toteutetaan asiakkaan toiveiden sekä tekijän ammatillisen näkemyksen pohjalta.

Täyteainehoitojen jälkitarkastus

Tarjoamme asiakkaillemme täyteainehoidon maksuttoman jälkitarkastuksen.

Jälkitarkastuksessa varmistamme yhdessä asiakkaan kanssa, että hoito on onnistunut sekä tarvittaessa korjaamme hoidon tuloksia. Meille on tärkeää, että hoidon lopputulos vastaa asiakkaan odotuksia. Jälkitarkastuksen myötä voimme tarjota mielenrauhaa asiakkaillemme sekä taata tyytyväisyyden.

VARAA AIKAA ITSELLESI.

© Lehtomäen Hius- ja Kauneuspiste 2024