Parturi-kampaaja

Salla Kytö

Salla on iloinen ja rempseä miesten hiusten ja partojen erikoisosaaja. Kokemusta parturoinnista on kertynyt jo yli vuosikymmenen ajan Kouvolan miesten partureissa. Häneltä hoituu helposti kaikenlaiset modernit ja klassisemmatkin miesten leikkaukset, skinfadesta cropcutteihin. Kaikenlaiset partojen trimmaukset ja veitsiajot hoituvat myös rutiinilla. Oletko jo kokenut hemmottelevan amerikkalaisen parranajon?

Hänen penkissä et voi myöskään välttyä huonoilta vitseiltä.

Sallan lempparitöitä ovat ehdottomasti luovat mallinmuutokset, kun pääsee vähän hifistelemään ja työssä parasta on tavata erilaisia ihmisiä ja nähdä hymy asiakkaan kasvoilla onnistuneen käynnin jälkeen.

Sallan vapaa-ajan harrastuksiin kuuluu kilpacheerleading, salitreenit, akryylimaalaus, metallimusan fiilistely ja kissojen rapsuttelu.

Kampaamotöiden teosta Sallalla ehtinyt tovi vierähtää, mutta kova into on virkistellä hieman muistia niidenkin töiden saralla.

Mikäli sopivaa aikaa ei löydy nettiajanvarauksesta, ota rohkeasti yhteyttä Sallaan sähköpostitse. Sähköpostia voit laittaa osoitteeseen: salla.kyto@lehtomaenhiuspiste.fi.

Tervetuloa Sallan asiakkaaksi.

Menestys (6)

2009 Parturi-kampaaja, Kouvolan seudun ammattiopisto

2019 Skinfade koulutus

2020 miesten kasvojenalueen sokerointikoulutus

parturi-KAMPAAJA töitä

© Lehtomäen Hius- ja Kauneuspiste 2024