Palvelut

Lehtomäen Hius- ja Kauneuspiste on täyden palvelun kauneustalo. Meiltä saat parturi-kampaamo-, kosmetologi- sekä hierontapalvelut. Henkilöstömme on saanut ammattiaan vastaavan koulutuksen ja on sitoutunut jokaisen asiakkaan huomioon ottavaan henkilökohtaiseen palveluun sekä jatkokouluttautumaan säännöllisesti.
Parturi-Kampaamo

Kaikki parturi-kampaajamme ovat ammattitaitoisia, ja hyvin jatkokoulutettuja erilaisiin hiusten käsittelyihin. Meiltä saat hiusten leikkaukset, hiustatuoinnit, pesut ja päänhieronnat, tehohoidot, erilaiset värjäyskäsittelyt, kampaukset, permanentit ja rakennekäsittelyt. Kaikki kampaajamme värjäävät ripsiä ja kulmakarvoja ja ovat sertifioituja Goldwell Color Mastereita. Käytämme työssämme vain hyviksi toteamiamme, laadukkaita tuotteita, joiden käyttöön olemme tarkoin perehtyneet.

Lue lisää
Kosmetologi

Kauneushoitolassamme saat luotettavaa palvelua laadukkailla tuotteilla. Kaikki kosmetologimme ovat koulutettuja kauneusalan ammattilaisia, jotka täydentävät osaamistaan säännöllisesti mm. kauneusalan tapahtumissa ja tuotesarjojen koulutuksissa.

Perushoitolapalveluidemme lisäksi meiltä saat myös esteettiset hoidot, ripsienpidennykset, rakennekynnet, karvanpoistot, kestopigmentoinnit ja korvien rei’itykset.

Käyttämiämme tuotesarjoja ovat mm. ClinicCare, EkoPharma, LCN, O.P.I, Guam ja EvaGarden.

Lue lisää
HIERONTAPALVELUT

Hierontapalveluihimme kuuluvat klassinen- ja urheiluhieronta, kuumakivihieronta, aromahieronta, parafiinihoidot käsille ja jaloille, G5-kiertovärähtelyhieronta, fascia-käsittelyt.

Lue lisää
Morsiuspalvelut

Hääpäiväsi on yksi elämäsi tärkeimmistä ja ikimuistoisimmista päivistä. Häiden valmisteluun liittyy paljon käytännön juoksevia asioita. Kun juhlapäiväsi koittaa, ota se vastaan rentoutuneesti nautiskellen sen jokaisesta henkäyksestä. Me Hiuspisteellä luomme sinulle kiireettömän kaunistautumishetken taianomaiseen iltaasi.

Lue lisää