OMISTAJA

Outi Aurasmaa

1985 Parturi, Kouvolan ammattikoulu
1986 Ammattitutkinto, Kouvolan ammattikoulu
2005 ”Hiuspomo” – Johtajuuskoulutus
2013 Näyttötutkintomestari
2015 Hiusalan erikoisammattitutkinto (ent. mestarin tutkinto)
2015 Yrittäjän ammattitutkinto
2016 Ammatillisen opettajan pätevyydet
2020 Kosmetiikkaneuvoja (tutkinnon osa)
2021 Yritysneuvojan erikoisammattitutkinto

Toimipaikkoina sekä Lehtomäki että Salpausselänkatu

Liikkeen johtamiseen ja kouluttamiseen liittyvät työt vievät ison osan Outin työajastaan, mutta sitäkin suuremmalla innolla hän paneutuu itse kampauspuoleen. Asiakkaat ovat Outille enemmän kuin vain asiakkaita. Lisäksi hänen työnkuvaansa kuuluu mm. oppisopimusoppilaiden ohjaus.

Outi pitää kaikista kampaamoalan töistä laidasta laitaan: Pystäristä permanenttiin ja väreistä kampauksiin. Outi palvelee mielellään kaikenikäisiä asiakkaita. Leikkaamisen hän mainitsee mieluisimpana työnä.

Outi on erittäin kiinnostunut tuotetietoudesta, kemiasta ja kosmetiikka-alan muusta teoriasta. Outilla on halu tietää asioista hieman syvemmin. Yrityksen johtamisen hän mainitsee olevan työtä, harrastus ja elämäntapa. Muita harrastuksia on hius- ja kauneudenhoitoalan tapahtumat, matkat ja koulutukset. Vastapainona kaikelle sosiaaliselle toiminnalle on mm. remontointi- ja rakennushommat mökkimaisemissa Keski-Suomessa, suvun mailla.

Outin tavoittaa parhaiten viestein numerosta 0405146939 tai sähköpostilla osoitteesta outi.aurasmaa@lehtomaenhiuspiste.fi

Tervetuloa Outin asiakkaaksi.


TYÖKUVIA

VARAA AIKAA ITSELLESI.

© Lehtomäen Hius- ja Kauneuspiste 2022