Morsiuspalvelut

[minti_headline type=”h3″ font=”font-special” size=”fontsize-xxl” color=”#d5a25a” weight=”fontweight-700″]MORSIUSPALVELUT[/minti_headline]
[minti_headline type=”h6″ font=”font-special” weight=”fontweight-700″ align=”align-left”]MORSIAN, PÄIVÄSI PRINSESSANA[/minti_headline]

Hääpäiväsi on yksi elämäsi tärkeimmistä ja ikimuistoisimmista päivistä. Häiden valmisteluun liittyy paljon käytännön juoksevia asioita. Kun juhlapäiväsi koittaa, ota se vastaan rentoutuneesti nautiskellen sen jokaisesta henkäyksestä. Me Hiuspisteellä luomme sinulle kiireettömän kaunistautumishetken taianomaiseen iltaasi.

Älä arkaile kysyä meiltä mitään, missä voisimme olla avuksenne ikimuistoisen päivänne järjestelyissä!

[minti_headline type=”h6″ font=”font-special” weight=”fontweight-700″ align=”align-left”]Valmistaudu hyvissä ajoin[/minti_headline]

Hyväkuntoinen hius taipuu kauniisti kampauksessa. Superrentouttava Kerasilk -tehohoito rakentuu juuri sinun hiustesi tarpeisiin.  Keratiinia ja silkkiä sisältävä hoitomaski antaa hiuksillesi ilmavuutta, kiiltoa ja kammattavuutta. Varatessasi hääkampauksen ja -meikin saat tämän tehokkaan hoidon erikoishintaan 50 € (norm. 61 €). Varaa aika kampaajasi kanssa.

Mahdolliset värikäsittelyt tulee tehdä noin viikkoa ennen hääpäivääsi. Kerasilk-tehohoidon voi myös tehdä värikäsittelyn yhteydessä. Tällöin saat palvelun hintaan 12€.

Tarjoamme sinulle myös kasvohoidon tai vartalohoidon ranskalaisten rakennekynsien kanssa valintasi mukaan hintaan yhteensä 170 €. Rakennekynnet ovat häissäsi parhaimmillaan, jos ne laitetaan 4-8 päivää ennen. Muista mainita aikaa varatessasi morsiusedustasi.

[minti_newdivider line_color=”#444444″ thickness=”2 px”]
[minti_headline type=”h6″ font=”font-special” weight=”fontweight-700″ align=”align-left”]Polttarit[/minti_headline]

Ystäväsi on menossa naimisiin ja mietit kuumeisesti kivaa polttari-iltaa. Miten olisi rentouttava hieronta tai uudistava kasvohoito koko porukalle? Entä jalkahoito, kuumakivihieronta tai uudet ripset?

Kysy rohkeasti tarjousta sähköpostitse, tai kerro, miten voisimme auttaa Teitä päivän järjestelyissä. Muista, että tyhmää kysymystä ei ole 🙂

Sähköpostimme: hiuspiste.morsiusposti@pp.inet.fi.

[minti_headline type=”h6″ font=”font-special” weight=”fontweight-700″ align=”align-left”]Koekampaus ja –meikki[/minti_headline]

Hääkampaukseen ja -meikkiin kuuluu aina ennen hääpäivääsi tehtävät koekampaus ja –meikki. Tällä varmistetaan sinulle parhaiten soveltuvat tuotteet sekä haluamasi lopputulos. Voit myös varata maksuttoman suunnitteluajan kampaajasi ja/tai meikkaajasi kanssa.

Koska hääpäivänä ei enää mietitä käytännön raha-asioita, maksetaan hääpäiväsi kampaus ja meikki aina koekampausten yhteydessä. Myös mahdollisen hääseurueen tarjoushinnat ovat voimassa kerralla maksettaessa, harjoitustesi yhteydessä.

[minti_newdivider line_color=”#444444″ thickness=”2 px”]
[minti_headline type=”h6″ font=”font-special” weight=”fontweight-700″ align=”align-left”]Hääpäivänä[/minti_headline]

Valitessasi Täydellisen Hääpaketin, kasvoillesi hierotaan ensimmäisenä hoitava, uudistava tehohoito. Kasvosi saavat kirkkautta ja meikkisi pysyy hienosti paikallaan koko pitkän juhlapäivän. Meikki loihditaan korkealaatuisilla, italialaisilla Evagarden –meikeillä. Meikkaajan kanssa valitun huulipunan tai kiillon saat mukaasi  veloituksetta  täydentämään meikkiä illan tuoksinnassa.

Hääpakettiisi kuuluu huoneen vuokra, jossa herkkutarjotin ja alkoholiton kupliva odottaa sinua kutsuvasti pöydällä. Lisäksi huoneessa on pieni tuotelahja ihollesi ja hiuksillesi.

Hääkampauksesi tehdään suunnitelman mukaan. Tule kampaamoon puhtailla, kuivilla hiuksilla, joissa ei ole mitään kampaustuotteita.

Hääpakettisi kaikenkattava hinta on 445 € Sis. morsiuskampaus harjoituksineen, morsiusmeikki harjoituksineen, sulhasen hiusten pesu+föönaus+kasvojen kevyt ehostus + huoneen vuokra. Huoneessa tarjolla pikkupurtavaa ja alkoholitonta juomaa, sekä pikkutuotteet hääyöpymistä varten iholle ja hiuksille.

Voit halutessasi varata myös pelkän hääkampauksen sekä –meikin (sisältäen koekampauksen ja –meikin) hintaan 360 €. (sis. huulimeikki mukaan)

Pelkkä Hääkampaus harjoituksineen 220 €

Morsiusmeikki harjoituksineen 140 € (sis. huulimeikki mukaan)

[minti_newdivider line_color=”#444444″ thickness=”2 px”]
[minti_headline type=”h6″ font=”font-special” weight=”fontweight-700″ align=”align-left”]Emmehän unohda sulhasta[/minti_headline]

Sulhaselle vihkiminen saattaa nostaa hien pintaan – varsinkin jos päivä on kovin helteinen. Hillitysti puuteria laitetaan myös sulhasen kasvoille parhaan valokuvaustuloksen saamiseksi. Hiukset pestään ja föönataan. Tarvittaessa  myös ”niskavillat” siistitään.

Sulhaselle tai bestmanille tarjoamme tämän 45 minuutin käsittelyn hintaan 40 € (Täydellisen paketin ottajalle sulhasen hinta on 35 €).

[minti_headline type=”h6″ font=”font-special” weight=”fontweight-700″ align=”align-left”]Kaasot ja morsiusneidot, hääseurue[/minti_headline]

Olette häissä keskeisessä asemassa ja näyttävästi esillä.  Saatte hius- ja meikkipalvelut tarjoushintaan, kun hääpäivän palvelunne maksetaan morsiamen harjoitusten yhteydessä ”köntässä”. Jos hääseurueesi tarvitsee kampauksia tai meikkauksia häävieraillenne, toteutamme toiveenne mielellämme

Hinnat vähintään -10% normaalihinnoistamme.

Palvelut maksetaan samanaikaisesti hääpalveluidesi yhteydessä. Näin hääseurue välttyy hääpäivänä arkisten maksuvelvotteiden miettimiseltä, ja voi keskittyä muutoin vaan Ihanan Päivän viettoon!

Kysy tarjousta hiuspiste.morsiusposti@pp.inet.fi

Alla hintoja, joissa on jo alennus laskettuna valmiiksi. Kaikki samaan morsiuspakettiin kuuluvat palvelut maksetaan aina harjoituskampauksen/-meikin yhteydessä.

[minti_newdivider line_color=”#444444″ thickness=”2 px”]

[minti_table style=”3″]

Hinnastoesimerkkejä
Hääkampaus ja -meikki (sis. koemeikin ja -kampauksen) 360€
Hääkampaus (koekampaus) 220€
Sulhanen/Bestman: Hiusten pesu, – föönaus ja kasvojen kevyt ehostus (täydellisessä paketissa 35€) 40€
Morsiusseurueen jäsen, juhlakampaus pitkiin hiuksiin hiuksiin   55€
Morsiusseurueen jäsen juhlakampaus lyhyisiin hiuksiin / pikakampaus 30€
Morsiusneito alle 10 v 30€. 30€
Morsiusseurueen jäsen, meikkaus 55€ 55€
Huone 50€ 50€

[/minti_table]

Jos olet lyhythiuksinen morsian, suunnitellaan Sinun hiuspalveluidesi hinta maksuttoman suunnittelukäynnin yhteydessä. Varaa aikasi suunnitteluun asiakaspalvelustamme :
05378180 tai hiuspiste.morsiusposti@pp.inet.fi

[minti_newdivider line_color=”#444444″ thickness=”2 px”]
[minti_headline type=”h6″ font=”font-special” weight=”fontweight-700″ align=”align-left”]Huone hääpäivänä[/minti_headline]

Sinulla on mahdollisuus vuokrata hääseurueesi vierailun ajaksi huone Lehtomäen Hius- ja kauneuspisteeltä esim pukeutumista tai rentoutumista  varten. Huoneessa Hääseuruetta odottaa pikkupurtavaa ja alkoholitonta juomaa, sekä Morsiusparille pikkutuotteet hääyötä varten iholle ja hiuksille.  Huoneen hinta 50€.

Täydellisen Hääpakettiisi kuuluu huoneen vuokra, jossa herkkutarjotin ja alkoholiton kupliva odottaa sinua kutsuvasti pöydällä. Lisäksi huoneessa on pieni tuotelahja ihollesi ja hiuksillesi.

Huom: Huoneita tarjolla rajallinen määrä. Huoneet varataan varausjärjestyksen mukaan.

[minti_button link=”https://www.lehtomaenhiuspiste.fi/hinnasto/#1523958729178-4ec2a984-9255″]Katso hinnasto tästä[/minti_button]