Morsiuspalvelut

Hääpäiväsi on yksi elämäsi tärkeimmistä ja ikimuistoisimmista päivistä. Häiden valmisteluun liittyy paljon käytännön juoksevia asioita. Kun juhlapäiväsi koittaa, ota se vastaan rentoutuneesti nautiskellen sen jokaisesta henkäyksestä. Me Hiuspisteellä luomme sinulle kiireettömän kaunistautumishetken taianomaiseen iltaasi.

Älä arkaile kysyä meiltä mitään, missä voisimme olla avuksenne ikimuistoisen päivänne järjestelyissä!

 

Valmistaudu hyvissä ajoin

Hääpäiväsi on yksi elämäsi tärkeimmistä ja ikimuistoisimmista päivistä. Häiden valmisteluun liittyy paljon käytännön juoksevia asioita. Kun juhlapäiväsi koittaa, ota se vastaan rentoutuneesti nautiskellen sen jokaisesta henkäyksestä. Me Hiuspisteellä luomme sinulle kiireettömän kaunistautumishetken taianomaiseen iltaasi.

Älä arkaile kysyä meiltä mitään, missä voisimme olla avuksenne ikimuistoisen päivänne järjestelyissä!

Hyväkuntoinen hius taipuu kauniisti kampauksessa. Superrentouttava Kerasilk -tehohoito rakentuu juuri sinun hiustesi tarpeisiin.  Keratiinia ja silkkiä sisältävä hoitomaski antaa hiuksillesi ilmavuutta, kiiltoa ja kammattavuutta. Varatessasi hääkampauksen ja -meikin saat tämän tehokkaan hoidon erikoishintaan 50 € (norm. 61 €). Varaa aika kampaajasi kanssa.

Mahdolliset värikäsittelyt tulee tehdä noin viikkoa ennen hääpäivääsi. Kerasilk-tehohoidon voi myös tehdä värikäsittelyn yhteydessä. Tällöin saat palvelun hintaan 12€.

Tarjoamme sinulle myös kasvohoidon tai vartalohoidon ranskalaisten rakennekynsien kanssa valintasi mukaan hintaan yhteensä 170 €. Rakennekynnet ovat häissäsi parhaimmillaan, jos ne laitetaan 4-8 päivää ennen. Muista mainita aikaa varatessasi morsiusedustasi.

 

Polttarit

Ystäväsi on menossa naimisiin ja mietit kuumeisesti kivaa polttari-iltaa. Miten olisi rentouttava hieronta tai uudistava kasvohoito koko porukalle? Entä jalkahoito, kuumakivihieronta tai uudet ripset?

Kysy rohkeasti tarjousta sähköpostitse, tai kerro, miten voisimme auttaa Teitä päivän järjestelyissä. Muista, että tyhmää kysymystä ei ole 🙂

Sähköpostimme: hiuspiste.morsiusposti@pp.inet.fi.

KOEKAMPAUS JA –MEIKKI

Hääkampaukseen ja -meikkiin kuuluu aina ennen hääpäivääsi tehtävät koekampaus ja –meikki. Tällä varmistetaan sinulle parhaiten soveltuvat tuotteet sekä haluamasi lopputulos. Voit myös varata maksuttoman suunnitteluajan kampaajasi ja/tai meikkaajasi kanssa.

Koska hääpäivänä ei enää mietitä käytännön raha-asioita, maksetaan hääpäiväsi kampaus ja meikki aina koekampausten yhteydessä. Myös mahdollisen hääseurueen tarjoushinnat ovat voimassa kerralla maksettaessa, harjoitustesi yhteydessä.

EMMEHÄN UNOHDA SULHASTA

Sulhaselle vihkiminen saattaa nostaa hien pintaan – varsinkin jos päivä on kovin helteinen. Hillitysti puuteria laitetaan myös sulhasen kasvoille parhaan valokuvaustuloksen saamiseksi. Hiukset pestään ja föönataan. Tarvittaessa  myös ”niskavillat” siistitään.

Sulhaselle tai bestmanille tarjoamme tämän 45 minuutin käsittelyn hintaan 40 € (Täydellisen paketin ottajalle sulhasen hinta on 35 €).

HÄÄPÄIVÄNÄ

Valitessasi Täydellisen Hääpaketin, kasvoillesi hierotaan ensimmäisenä hoitava, uudistava tehohoito. Kasvosi saavat kirkkautta ja meikkisi pysyy hienosti paikallaan koko pitkän juhlapäivän. Meikki loihditaan korkealaatuisilla, italialaisilla Evagarden –meikeillä. Meikkaajan kanssa valitun huulipunan tai kiillon saat mukaasi  veloituksetta  täydentämään meikkiä illan tuoksinnassa.

Hääpakettiisi kuuluu huoneen vuokra, jossa herkkutarjotin ja alkoholiton kupliva odottaa sinua kutsuvasti pöydällä. Lisäksi huoneessa on pieni tuotelahja ihollesi ja hiuksillesi.

Hääkampauksesi tehdään suunnitelman mukaan. Tule kampaamoon puhtailla, kuivilla hiuksilla, joissa ei ole mitään kampaustuotteita.

Hääpakettisi kaikenkattava hinta on 445 € Sis. morsiuskampaus harjoituksineen, morsiusmeikki harjoituksineen, sulhasen hiusten pesu+föönaus+kasvojen kevyt ehostus + huoneen vuokra. Huoneessa tarjolla pikkupurtavaa ja alkoholitonta juomaa, sekä pikkutuotteet hääyöpymistä varten iholle ja hiuksille.

Voit halutessasi varata myös pelkän hääkampauksen sekä –meikin (sisältäen koekampauksen ja –meikin) hintaan 360 €. (sis. huulimeikki mukaan)

Pelkkä Hääkampaus harjoituksineen 220 €

Morsiusmeikki harjoituksineen 140 € (sis. huulimeikki mukaan)

KAASOT JA MORSIUSNEIDOT, HÄÄSEURUE

Olette häissä keskeisessä asemassa ja näyttävästi esillä.  Saatte hius- ja meikkipalvelut tarjoushintaan, kun hääpäivän palvelunne maksetaan morsiamen harjoitusten yhteydessä ”köntässä”. Jos hääseurueesi tarvitsee kampauksia tai meikkauksia häävieraillenne, toteutamme toiveenne mielellämme

Hinnat vähintään -10% normaalihinnoistamme.

Palvelut maksetaan samanaikaisesti hääpalveluidesi yhteydessä. Näin hääseurue välttyy hääpäivänä arkisten maksuvelvotteiden miettimiseltä, ja voi keskittyä muutoin vaan Ihanan Päivän viettoon!

Kysy tarjousta hiuspiste.morsiusposti@pp.inet.fi

Alla hintoja, joissa on jo alennus laskettuna valmiiksi. Kaikki samaan morsiuspakettiin kuuluvat palvelut maksetaan aina harjoituskampauksen/-meikin yhteydessä.

VARAA AIKAA ITSELLESI.

© Lehtomäen Hius- ja Kauneuspiste 2022