Parturi-kampaaja / Meikkaaja-maskeeraaja

Laura Laukkanen

2011 Maskeeraaja
2011 Media-assistentti / Graafinen suunnittelija
2016 Medianomi
2020 Parturi-kampaaja

Oletko tavannut vielä Laura Laukkasta?

Laura Laukkanen on maskeerauksen vankka ammattilainen, jolla on takana paljon meikkaustyötä mm. elokuvissa ja teatterilla. Laura alkoi havitella lisä osaamista hiuspuolelta ja suoritti meillä parturi-kampaajantutkinnon oppisopimuksella, jonka jälkeen hän on aloittanut meillä yrittäjänä 2020.

Laura on eläinrakas kissan omistaja, joka vapaa-ajalla harrastaa elokuvia ja kulttuuria. Retkeily ja luonto on lähellä hänen sydäntä.

Suosikki töikseen Laura nimeää meikkaukset ja maskeeraukset, värjäyksen ja parturityöt. Laura on rempseä ja iloinen asiakaspalvelija, joka auttaa mielellään sinua kaikissa hius- ja/tai meikkaus ongelmissa.

Laura kouluttautuu koko ajan lisää ja uusia palveluja listalle varmasti vielä tulossa. Uusimpana palveluna saat Lauralta myös korvien rei’ityksen.

Mikäli sopivaa aikaa ei löydy nettiajanvarauksesta, ota rohkeasti yhteyttä Lauraan puhelimitse ja sähköpostitse. Sähköpostia voit laittaa osoitteeseen: laura.laukkanen@lehtomaenhiuspiste.fi. Puhelimitse parhaiten tavoittaa teksti- tai Whats up -viestillä: 040 584 4101

TYÖKUVIA

VARAA AIKAA ITSELLESI.

© Lehtomäen Hius- ja Kauneuspiste 2022