IMG-20210209-WA0006

KOSMETOLOGI-PALVELUMME

esteettiset hoidot

Kemiallinen kuorinta on tehokas vaihtoehto ihon erilaisiin ongelmiin. Jos kaipaat kirkastusta, ihon sileyttä, juonteiden silottamista tai ihon epäpuhtauksien hoitoa tai jos sinulla on pigmenttimuutoksia, on tämä sinulle erittäin hyvä hoitomuoto. Kuorintatuote valitaan yksilöllisesti ihotyyppisi mukaan. Huomioithan kemiallisten kuorintojen jälkeen riittävän suojakertoimen käytön.

Radiofrekvenssihoidossa tarkastamme ihosi kunnon ja valitsemme yksilöllisesti sinulle sopivat tuotteet. Mm. couperosa-iholle, pigmenttimuutoksista kärsiville tai aknearville hoito soveltuu erinomaisesti. Myös jos haluat ihollesi kirkastusta tai kiinteytystä, tämä hoito on oikea valinta.

Mikroneulaus (mesoterapia) on tehokas hoito ihon juonteisiin sekä arpiin. Sarjahoidolla saadaan tehokkaita tuloksia. Hoito on hygieeninen ja turvallinen tehdä, sillä käytämme steriilejä neuloja ja ampulleja. Kotihoito-ohjeet saat hoidon päätteeksi mukaan.

LCN-Plasmakäsittely

Kärsitkö juonteista tai roikkuvista luomista? LCN-Plasma on tehokas apu juonteiden häivytykseen. LCN PLASMA PEN -HOITO auttaa ihon kiinteytymiseen, juonteiden madaltumiseen ja silmäluomien kohotukseen ilman plastiikkakirurgiaa tai täyteaineita. Tämä on hellävarainen vaihtoehto silmäluomileikkaukselle. Lopullinen tulos nähtävissä kolmen kuukauden päästä.

Kasvohoidot

Klassisessa kasvohoidossa kartoitetaan toiveesi sekä ihosi kunto. Kosmetologi valitsee hoitotuotteet yksilöllisesti ihosi mukaan. Hoidon aikana kasvosi kuoritaan, ihosi puhdistetaan, hierotaan ja laitetaan naamio. Hoitoon on mahdollista lisätä myös ultraääni, jolla voidaan tehdä kuorintaa sekä imeyttää hoitotuotteita ihoosi paremman hoitotuloksen saamiseksi.

Nuori iho tarvitsee usein puhdistusta. Meillä on valittavana tunnin mittainen nuoren ihon täsmäkasvohoito.

Myös miehille löytyy tunnin mittainen kasvohoito, joka tehdään toiveittesi mukaan joko puhdistukseen tai rentoutukseen painottuen.

Hemmottelevassa kasvohoidossa ihosi kuoritaan, hierotaan sekä kasvoillesi laitetaan ihollesi sopiva naamio.

Suklaahoito on ylellinen, aisteja hivelevä tunnin mittainen hoito, jossa kasvosi kuoritaan kaakaokuorinnalla, laitetaan suklaanaamio sekä hierotaan. Tämä hoito on loistava lahjakorttihankinta sinulle tärkeälle henkilölle.

Marjainen kasvohoito on uusi ekologinen hemmottelumuoto, jossa käytetään suomalaista EkoPharman luonnonkosmetiikkasarjaa. Hoidossa kasvosi kuoritaan, puhdistetaan, laitetaan naamio sekä kasvosi hierotaan.

Mikäli kaipaat nopeaa täsmähoitoa, voit varata 30 min pikahoidon. Pikahoidossa keskitytään ihosi kiireisimpiin tarpeisiin.

jalkahoidot

Hemmottelevassa jalkahoidossa jalkasi kuoritaan, hierotaan ja hoitosi viimeistellään kosteuttavalla naamiolla. Kun varaat aikasi klassiseen jalkahoitoon, jalkasi kylvetetään, hierotaan sekä hoidetaan jalkapohjat sekä kynnet. Halutessasi sinulle tehdään myös kynsienlakkaus.

Marjainen jalkahoito on uusi ekologinen hemmotteluhoito, jossa käytetään suomalaista EkoPharman luonnonkosmetiikkasarjaa. Hoidossa jalkasi kuoritaan, hierotaan ja viimeistellään kosteuttavalla naamiolla.

käsihoidot

Käsihoitoon sinulla on mahdollisuus varata joko 30 min tai 60 min aika. Hoito räätälöidään haluamallasi tavalla. Vaihtoehtoina on kuorinta, naamio, hieronta, kynsien siistiminen ja kynsien lakkaus.

Marjainen käsihoito on uusi ekologinen hemmotteluhoito, jossa käytetään suomalaista EkoPharman luonnonkosmetiikkasarjaa. Hoidossa kätesi kuoritaan, hierotaan ja viimeistellään kosteuttavalla naamiolla.

vartalohoidot

Guam-vartalohoito on ihoa silottava hoito, jossa ihosi kuoritaan. Hoitava naamio levitetään ihollesi ja sen vaikutusaikana voit rentoutua käsi- jalka- ja päähieronnan lomassa.

Balilaisessa rentouttavassa vartalohoidossa jalkasi kylvetetään ja kuoritaan teetä nauttiessasi, jonka jälkeen niskasi ja hartiasi hierotaan kevyesti. Lämmittävä selkähieronta viimeistelee oman hetkesi.

Klassisessa vartalohoidossa ihosi kuoritaan ja vartalosi hierotaan kauttaaltaan.

Marjainen vartalohoito on uusi ekologinen hemmotteluhoito, jossa käytetään suomalaista EkoPharman luonnonkosmetiikkasarjaa. Hoidossa vartalosi kuoritaan ja hierotaan kauttaaltaan.

Aromahieronta vie sinut tuoksujen maailmaan rentouttavalla hieronnalla. Mikäli kaipaat hoitoosi lämpöä, voit valita kuumakivihieronnan.

rakennekynnet ja oman kynnen geelivahvistus

Rakennekynnet ovat oiva keino saada käsiin lisää näyttävyyttä. Käytämme salongissamme ammattikäyttöön tarkoitettuja laadukkaita tuotteita. Kynnet suunnitellaan ja tehdään aina asiakkaan toiveiden mukaisesti huomioiden asiakkaan työn ja mahdolliset harrasteet. Valmiit kynnet voivat olla pituudeltaan lyhyet tai pitkät. Teemme rakennekynnet aina muoteilla, joka takaa parhaan kestävyyden. Muoteilla tehtynä rakennekynnet voidaan tehdä myös lyhyeksi purtuihin kynsiin. Rakennekynnet kruunaavat kaunis, yksilöllinen koristelu, jonka voi vaihtaa vaikka joka huollon yhteydessä erilaiseksi.

Oman kynnen geelivahvistus on oikea valinta henkilölle, joka ei halua kynsiinsä lisäpituutta, mutta kaipaa tukevaa vahvistusta esimerkiksi kynsien lohkeilun takia. Vahvistus tehdään ohuelti rakennegeelillä oman kynnen päälle. Kynnet voidaan viimeistellä, asiakkaan halutessa, yksilöllisellä koristelulla/designilla.

Rakennekynsiä ja oman kynnen geelivahvistuksia tulee huollattaa säännöllisesti, suositeltava huoltoväli on 3-4 viikkoa. Lisäksi kynsiä tulee huoltaa myös kotona. Kestolakkauksessa huoltoväli on lyhyempi.

Hoito-ohjeet:

Kynsinauhaöljyä on hyvä käyttää päivittäin. Kynsinauhaöljyä voi laittaa myös tipan rakennekynnen alle. Käythän myös hyvää ja ravitsevaa käsivoidetta päivittäin.
Käytä kumihanskoja siivotessa ja puutarhatöissä
Älä nypi tai pure kynsiä tai ihoa.
Rakennekynnet ovat vahvaa materiaalia, mutta älä käytä niitä työkaluna esim. tölkkejä avatessasi.
Pitkien kynsien alle kerääntyy helposti likaa. Huolehdi siis päivittäin kynsien puhtaudesta, käytä kynsiharjaa.
Kynsilakkaa voit käyttää, mutta poista se tullessasi huoltoon. Näin säästät aikaa kynsihuollossa itse huoltoon ja saat varmasti toivomasi kynnet. Kynsilakan poistossa käytä asetonitonta kynsilakan poistoainetta.
Kynsiä voi lyhentää paperiviilalla, mutta toivottavaa on, että kynsien lyhennys tapahtuu huollon yhteydessä.
Älä käytä kynsiliimaa! Jos kynsi menee rikki, varaa korjausaika. Liimattu kynsi kerää helposti likaa ja kosteutta aiheuttaen pahimmillaan pahan bakteeritulehduksen.
Varaa kynsihuolto mieluiten jo laitonyhteydessä. Näin varmistat, että saat tarvitsemasi huoltoajan sinulle parhaaseen ajankohtaan.
Kynnen kasvaessa on normaalia, että rakennekynsimassa liikkuu kynnen mukana eteenpäin. Näin ollen myös koristeet ja kynnen design siirtyvät viikkojen aikana eteenpäin.

karvanpoisto

Karvanpoistot suoritetaan hoitolassamme vahalla sekä sokerilla. Karvoja voidaan poistaa kaikilta ihoalueilta. Teemme myös brassisokerointeja. Muistathan myös, että karvanpoistojen jälkeen olisi suositeltavaa välttää hikoilua vuorokauden ajan.

ripsienpidennykset

Hoitolassamme sinulla on mahdollisuus valita pidennykset klassisten ja volyymien väliltä. Käytämme laadukkaita CristelStudion tuotteita. Kun tulet uusien ripsien laittoon, varaathan itsellesi aikaa n. 2 tuntia, huoltoon sinulle riittää 1 – 1,5 tuntia. Tulethan aina ripsien laittoon puhtain silmin.

Meiltä saat myös ripsien kestotaivutukset, joka tuo ripsiisi lisää kaarevuutta. Ripsien värjäys kuuluu myös aina käsittelyn yhteyteen.

ripsien- ja kulmien värjäykset

Meillä sekä kosmetologit että kampaajat värjäävät ripsiä ja kulmia. Tavallisten kestovärjäyksien lisäksi meillä värjätään myös PPD-vapailla väreillä, jotka sopivat alle 16-vuotiaille sekä herkistyneille henkilöille. Kulmien muotoilu tehdään toiveittesi mukaan pinsetein tai vahalla(kosmetologit).

meikit

Meiltä saat tärkeimpiin menoihisi ja juhliisi juuri sopivat meikkaukset. Teemme sekä päivä- että juhlameikkejä. Juhlameikkiin saat halutessasi irtoripsitupsuja tuomaan lisää näyttävyyttä. Morsiusmeikkiin kuuluu hääaamun meikin lisäksi aina koemeikki sekä valitsemasi huulipuna tai -kiilto. Käytämme laadukasta, italialaista EvaGarden – meikkisarjaa. 

Kestopigmentoinnit ja microblading

Kosmetologimme kestopigmentoivat silmien- ja huultenrajauksia sekä kulmia. Värit valitaan toiveittesi ja ihon sävysi mukaan. Pigmentointi ei ole kivulias, sillä puudutamme aina ihosi ennen toimenpidettä sekä sen aikana. Varaa aikaa pigmentointialueestasi riippuen 1,5 tunnista 2,5 tuntiin. Kotihoito-ohjeet saat mukaasi myös kirjallisena. Pigmentoinnin hintaan kuuluu aina vahvistuskäynti 1-3 kk:n kuluttua ensimmäisestä käynnistä. Tällä tavoin varmistamme parhaimman värin kestävyyden. Tällä hetkellä meillä ei ole tarjolla kestopigmentointeja, koska kosmetologimme, joka tekee kestopigmentointeja, on äitiyslomalla. Palvelu palaa takaisin heti kosmetologi Lauran palatessa töihin.

Microblading on kulmien muotoilua, joka mahdollistaa asiakkaalle kauniit, kestävät ja luonnolliset kulmat. Microblading -toimenpiteen aikana väripigmenttiä tuodaan ihoon ohuilla terillä, menetelmänä on kestopigmentoinnin käsinpiirto tekniikka. Tämän avulla saadaan kestävät kulmat, jotka kestävät ihossa muutaman vuoden. 

Microbladingissa voidaan piirtää yksittäisiä karvoja omien kulmiesi joukkoon, jolloin saadaan aikaan luonnollisen tuuheat kulmat muutamaksi vuodeksi tai voidaan suunnitella ja piirtää kokonaan kulmat jos ne puuttuvat.

Käytössämme on LCN:n orgaaninen värisarja, joka takaa ettei väri sisällä esimerkiksi rautaoksidia.

Toimenpide tehdään pintapuudutuksessa, jotta se olisi mahdollisimman miellyttävä.

Microblading kulmat haalistuvat ajan myötä pikkuhiljaa. Tämän vuoksi suosittelemmekin vahvistusta kulmiin n. 10-12 kk päästä ensimmäisestä laitosta takaaksemme pitkäkestoisen lopputuloksen.

Toimenpiteessä on kolme vaihetta: suunnittelu, itse toimenpide ja jälkihoito asiakkaan kotona. Suunnitteluvaihe on erittäin tärkeä ja aikaa varataankin ensimmäisellä kerralla niin, että kaikki toivomuksesi kulmien suhteen voidaan huomioida. Toimenpiteen jälkeen toteutuu kulmissa jälkihoito kotona. Jälkihoitoa koskien asiakas saa kirjalliset ohjeet kotiin, joiden noudattaminen on ensiarvoisen tärkeää kestävän ja hyvän lopputuloksen kannalta. Microblading palvelun hintaan sisältyy vahvistus 1-2 kuukauden kuluttua ensimmäisestä laitosta.

Huomaathan, että microblading- ja kestopigmentointi-toimenpidettä emme valitettavasti voi tehdä seuraavissa tapauksissa:

* Jos sinulla on käytössäsi verenohennuslääkitys.
* Sinulla on perussairaus /muu veriteitse tarttuva tauti tai sairastat syöpää. Kerro avoimesti tekijälle mahdollisesta perussairaudesta niin varmistamme toimenpiteen sopivuuden juuri sinulle
* Jos sinulla on käytössäsi Roaccutan vai vastaava isotretinoiini-lääkitys
* Jos sinulla on taipumusta keloidiarpiin.
* Jos olet raskaana/Imetät
* Jos sinulla on kestoväri-, parafenyylidiamiini- tai hiusväriallergiaa, olisi hyvä selvittää lääkärissä mille aineelle olet allergisoitunut, ja sisältävätkö microblading pigmenttimme mahdollisesti allergisoivaa ainetta.
* Jos olet allerginen jollekin tuotteen ainesosalle.

korvien rei'itys

Hoitolassamme maksat ainoastaan Inverness-mallistosta valitsemistasi korvakoruista, rei’itys tulee veloituksetta. Mallit ja hinnasto löytyvät liikkeeltämme. Koruvaihtoehtoista löytyy titaanisia, valkokultaisia, kultaisia sekä kirurgin terästä olevia korvakoruja. Rei’itys on hygieeninen ja turvallinen toimenpide, joka tehdään terävällä, steriilillä korulla. Lisäksi saat mukaasi kotihoito-ohjeet.

VARAA AIKAA ITSELLESI.

© Lehtomäen Hius- ja Kauneuspiste 2024