Kosmetologi

ESTEETTISET HOIDOT

Kemiallinen kuorinta on tehokas vaihtoehto ihon erilaisiin ongelmiin. Jos kaipaat kirkastusta, ihon sileyttä, juonteiden silottamista tai ihon epäpuhtauksien hoitoa tai jos sinulla on pigmenttimuutoksia, on tämä sinulle erittäin hyvä hoitomuoto. Kuorintatuote valitaan yksilöllisesti ihotyyppisi mukaan. Huomioithan kemiallisten kuorintojen jälkeen riittävän suojakertoimen käytön.

Radiofrekvenssihoidossa tarkastamme ihosi kunnon ja valitsemme yksilöllisesti sinulle sopivat tuotteet. Mm. couperosa-iholle, pigmenttimuutoksista kärsiville tai aknearville hoito soveltuu erinomaisesti. Myös jos haluat ihollesi kirkastusta tai kiinteytystä, tämä hoito on oikea valinta.

Mikroneulaus (mesoterapia) on tehokas hoito ihon juonteisiin sekä arpiin. Sarjahoidolla saadaan tehokkaita tuloksia. Hoito on hygieeninen ja turvallinen tehdä, sillä käytämme steriilejä neuloja ja ampulleja. Kotihoito-ohjeet saat hoidon päätteeksi mukaan.

Kasvohoidot

Klassisessa kasvohoidossa kartoitetaan toiveesi sekä ihosi kunto. Kosmetologi valitsee hoitotuotteet yksilöllisesti ihosi mukaan. Hoidon aikana kasvosi kuoritaan, ihosi puhdistetaan, hierotaan ja laitetaan naamio. Hoitoon on mahdollista lisätä myös ultraääni, jolla voidaan tehdä kuorintaa sekä imeyttää hoitotuotteita ihoosi paremman hoitotuloksen saamiseksi.

Nuori iho tarvitsee usein puhdistusta. Meillä on valittavana tunnin mittainen nuoren ihon täsmäkasvohoito.

Myös miehille löytyy tunnin mittainen kasvohoito, joka tehdään toiveittesi mukaan joko puhdistukseen tai rentoutukseen painottuen.

Hemmottelevassa kasvohoidossa ihosi kuoritaan, hierotaan sekä kasvoillesi laitetaan ihollesi sopiva naamio.

Suklaahoito on ylellinen, aisteja hivelevä tunnin mittainen hoito, jossa kasvosi kuoritaan kaakaokuorinnalla, laitetaan suklaanaamio sekä hierotaan. Tämä hoito on loistava lahjakorttihankinta sinulle tärkeälle henkilölle.

Marjainen kasvohoito on uusi ekologinen hemmottelumuoto, jossa käytetään suomalaista EkoPharman luonnonkosmetiikkasarjaa. Hoidossa kasvosi kuoritaan, puhdistetaan, laitetaan naamio sekä kasvosi hierotaan.

Mikäli kaipaat nopeaa täsmähoitoa, voit varata 30 min pikahoidon. Pikahoidossa keskitytään ihosi kiireisimpiin tarpeisiin.

Jalkahoidot

Hemmottelevassa jalkahoidossa jalkasi kuoritaan, hierotaan ja hoitosi viimeistellään kosteuttavalla naamiolla. Kun varaat aikasi klassiseen jalkahoitoon, jalkasi kylvetetään, hierotaan sekä hoidetaan jalkapohjat sekä kynnet. Halutessasi sinulle tehdään myös kynsienlakkaus.

Marjainen jalkahoito on uusi ekologinen hemmotteluhoito, jossa käytetään suomalaista EkoPharman luonnonkosmetiikkasarjaa. Hoidossa jalkasi kuoritaan, hierotaan ja viimeistellään kosteuttavalla naamiolla.

Käsihoito

Käsihoitoon sinulla on mahdollisuus varata joko 30 min tai 60 min aika. Hoito räätälöidään haluamallasi tavalla. Vaihtoehtoina on kuorinta, naamio, hieronta, kynsien siistiminen ja kynsien lakkaus.

Marjainen käsihoito on uusi ekologinen hemmotteluhoito, jossa käytetään suomalaista EkoPharman luonnonkosmetiikkasarjaa. Hoidossa kätesi kuoritaan, hierotaan ja viimeistellään kosteuttavalla naamiolla.

Vartalohoidot

Guam-vartalohoito on ihoa silottava hoito, jossa ihosi kuoritaan. Hoitava naamio levitetään ihollesi ja sen vaikutusaikana voit rentoutua käsi- jalka- ja päähieronnan lomassa.

Balilaisessa rentouttavassa vartalohoidossa jalkasi kylvetetään ja kuoritaan teetä nauttiessasi, jonka jälkeen niskasi ja hartiasi hierotaan kevyesti. Lämmittävä selkähieronta viimeistelee oman hetkesi.

Klassisessa vartalohoidossa ihosi kuoritaan ja vartalosi hierotaan kauttaaltaan.

Marjainen vartalohoito on uusi ekologinen hemmotteluhoito, jossa käytetään suomalaista EkoPharman luonnonkosmetiikkasarjaa. Hoidossa vartalosi kuoritaan ja hierotaan kauttaaltaan.

Aromahieronta vie sinut tuoksujen maailmaan rentouttavalla hieronnalla. Mikäli kaipaat hoitoosi lämpöä, voit valita kuumakivihieronnan.

Karvanpoistot

Karvanpoistot suoritetaan hoitolassamme vahalla sekä sokerilla. Karvoja voidaan poistaa kaikilta ihoalueilta. Teemme myös brassisokerointeja. Muistathan myös, että karvanpoistojen jälkeen olisi suositeltavaa välttää hikoilua vuorokauden ajan.

Ripsien pidennykset

Hoitolassamme sinulla on mahdollisuus valita pidennykset klassisten ja volyymien väliltä. Käytämme laadukkaita CristelStudion tuotteita. Kun tulet uusien ripsien laittoon, varaathan itsellesi aikaa n. 2 tuntia, huoltoon sinulle riittää 1 – 1,5 tuntia. Tulethan aina ripsien laittoon puhtain silmin.

Meiltä saat myös ripsien kestotaivutukset, joka tuo ripsiisi lisää kaarevuutta. Ripsien värjäys kuuluu myös aina käsittelyn yhteyteen.

Ripsien ja kulmien värjäykset

Meillä sekä kosmetologit että kampaajat värjäävät ripsiä ja kulmia. Tavallisten kestovärjäyksien lisäksi meillä värjätään myös PPD-vapailla väreillä, jotka sopivat alle 16-vuotiaille sekä herkistyneille henkilöille. Kulmien muotoilu tehdään toiveittesi mukaan pinsetein tai vahalla(kosmetologit).

Meikit

Meiltä saat tärkeimpiin menoihisi ja juhliisi juuri sopivat meikkaukset. Teemme sekä päivä- että juhlameikkejä. Juhlameikkiin saat halutessasi irtoripsitupsuja tuomaan lisää näyttävyyttä. Morsiusmeikkiin kuuluu hääaamun meikin lisäksi aina koemeikki sekä valitsemasi huulipuna tai -kiilto. Käytämme laadukasta, italialaista EvaGarden – meikkisarjaa.

Kestopigmentoinnit

Kosmetologimme kestopigmentoivat silmien- ja huultenrajauksia sekä kulmia. Värit valitaan toiveittesi ja ihon sävysi mukaan. Pigmentointi ei ole kivulias, sillä puudutamme aina ihosi ennen toimenpidettä sekä sen aikana. Varaa aikaa pigmentointialueestasi riippuen 1,5 tunnista 2,5 tuntiin. Kotihoito-ohjeet saat mukaasi myös kirjallisena. Pigmentoinnin hintaan kuuluu aina vahvistuskäynti 1-3 kk:n kuluttua ensimmäisestä käynnistä. Tällä tavoin varmistamme parhaimman värin kestävyyden.

Korvien rei’itykset

Hoitolassamme maksat ainoastaan Inverness-mallistosta valitsemistasi korvakoruista, rei’itys tulee veloituksetta. Mallit ja hinnasto löytyvät liikkeeltämme. Koruvaihtoehtoista löytyy titaanisia, valkokultaisia, kultaisia sekä kirurgin terästä olevia korvakoruja. Rei’itys on hygieeninen ja turvallinen toimenpide, joka tehdään terävällä, steriilillä korulla. Lisäksi saat mukaasi kotihoito-ohjeet.