Korvien reijitys ja kestopigmentoinnit

[minti_headline type=”h3″ font=”font-special” size=”fontsize-xxl” color=”#d5a25a” weight=”fontweight-700″ transform=”transform-uppercase” margin=”0″]Korvien reijitys ja kestopigmentoinnit[/minti_headline]
[minti_headline type=”h6″ font=”font-special” weight=”fontweight-700″ align=”align-left”]Korvien reijitys[/minti_headline]

Koulutetut korvien reijittäjämme käyttävät hygieenistä, turvallista ja nopeaa Inverness Safe ear Piercing -systeemiä, jossa koruun ei kosketa käsin missään vaiheessa. Voit valita korun laajasta valikoimasta, ja meillä maksat vain valitsemistasi koruista, itse reijitys on sinulle siis maksuton.

Voit myös halutessasi ostaa pelkästään korut ilman reijitystä tai ottaa korun vain toiseen korvaan. Mallistot hintatietoineen on nähtävillä myymälässämme.

Korun paikka merkitään kynällä ennen reijitystä, joten voit rauhassa harkita paikkaa. Kotihoitona reijityksen jälkeen säännöllinen puhdistus reijittäjän suosittelemalla desinfioivalla kotihoituotteella.

Valitettavasti emme rei’itä rustoalueelle.

[minti_newdivider topmargin=”40″ bottommargin=”40″]
[minti_headline type=”h6″ font=”font-special” weight=”fontweight-700″ align=”align-left”]Kestopigmentointi[/minti_headline]

Kestopigmentoinnin ideana on korostaa omia piirteitä turvallisella, hygienisellä menetelmällä. Kestopigmentointi helpottaa jokapäiväistä elämää ja nopeuttaa päivittäisiä meikkausrutiineja.

Kestopigmentointia tehdään yleensä kulmiin sekä silmän- ja huultenrajoihin kasvojen omia piirteitä ja värejä mukaillen. Pigmentointi suuunnitellaan aina näyttämään mahdollisimman luonnolliselta.

Ennen kestopigmentointia käsiteltävälle alueelle levitetään puudutusaine, mutta käsittely voi silti nipistellä ja kutittaa.

Kestopigmentointi tehdään väripigmentin avulla. Se pysyy ihossa 1-3 vuotta ihotyypistä riippuen. Kuivaihoisilla kestopigmentointi pysyy yleisesti ottaen kauemmin kuin rasvaisissa ihotyypeissä.Kestopigmentointiin käytetään kertakäyttöisiä steriilejä neuloja, ja erityisesti tähän tarkoitukseen valmistettuja väriaineita. Käsittely joudutaan aina tekemään kahdesti, jotta saadaan pysyvämpi lopputulos. Toinen käsittely tehdään noin 2kk päästä. Heti käsittelyn jälkeen sävyt näyttävät tummemmilta kuin miltä lopputulos tulee myöhemmin näyttämään.

Kestopigmentointi ei vaadi erityistä hoitoa pigmentoidun alueen parannuttua. Käsittelyn jälkeen pigmentoiduissa kohdissa saattaa ilmetä lievää punoitusta, hilseilyä, turvotusta ja rupea. Pigmentoidun alueen paraneminen kestää noin 3-7 päivää alueesta riippuen.

Mahdollisia esteitä kestopigmentoinnille voivat olla puudutusaineallergia, sokeritauti, verenohennuslääkitys, verenvuototauti, flunssa tai muu tulehdus, herpes, hiv ja hepatiitti.

Kuvia pigmentoinneista löydät Facebook-sivuiltamme.