lehtomäen hius- ja kauneuspisteen kanta-asiakaskortti

Tervetuloa uuteen kanta-asiakasohjelmaamme, missä jokainen ostos muuttuu eduksi! Unohtakaa vanhanaikaiset leimat – nyt keräät arvokkaita pisteitä jokaisesta käyttämästäsi eurosta. Kanta-asiakaskortti avaa oven monipuolisiin etuihin: ansaitse pisteitä eri tavoin ja vaihda ne käteviksi etuseteleiksi, joita voit käyttää laajaan palvelu- ja tuotevalikoimaamme.

pisteet

Tuote / palvelut:

350p: 5€

700p: 10€

1050p: 15€

1400p: 20€

1€ – 1 piste

Suositukset ystävälle 100p

Sosiaalisenmedian suositukset 75p

Ensimmäisen kortin saat veloituksetta. Jos hukkaat kortin, uudesta kortista veloitetataan 2€ maksu.

 

Suosittele meitä tuttavillesi:

Saat pisteitä, jos suosittelet meitä ystävällesi, ja ystäväsi päättää tulla meille asiakkaaksi. Muistuttele ystävääsi mainitsemaan meille suosituksestasi.

Kerro muille luottokampaamostasi:

Merkitse Lehtomäen Hius- ja Kauneuspiste sosiaalisen median päivitykseesi ja saat siitä kiitokseksi kanta-asiakaspisteitä. Jakaessasi positiivisen arvostelun googlessa saat myös kiitokseksi kanta-asiakaspisteitä.

Mutta odota, tässä ei vielä kaikki!

Kortilla pääset myös nauttimaan vaihtuvista yllätyseduistamme, jotka tekevät jokaisesta vierailustasi erityisen.

 

Lisäksi, Lehtomäen Hius- ja Kauneuspisteen asiakkaina saatte mahdollisuuden hyödyntää myös yhteistyökumppaneidemme palveluja. 

Älä unohda liittyä sähköpostilistallemme – saat ensimmäisten joukossa tiedot uusista kuulumisistamme ja eksklusiivisista eduista. Älä jää paitsi, liity joukkoomme ja koe monipuoliset edut ensimmäisenä!

huomioitavaa!

Lehtomäen Hius- ja Kauneuspisteen kanta-asiakaskortti käy myös yhteistykumppanillamme HIUSPISTE Kouvolassa. Huomioithan että edut ovat erilaiset molemmissa pisteissä.

Hiuspiste Verkkokauppa on kauneudenhoitoalan ammattilaisten pyörittämä verkkokauppa.  Meiltä saat huippuluokan kauneuden- ja hiustenhoitotuotteita. Asiakaspalvelumme auttaa sinua valitsemaan juuri sinulle sopivat tuotteet.  Löydät verkkokaupastamme kattavan valikoima tuotteitamme ja lahjakorttejamme. Käy tutustumassa ja tilaa omasi.

© Lehtomäen Hius- ja Kauneuspiste 2024