Kampaamo-palvelut

Hiustenleikkaukset

Kampaamossamme työskentelee hyvin monipuolisesti erityylisiä hiusten leikkaajia. Niin pitkät kuin lyhyetkin hiukset löytävät varmasti uudistuneen ilmeen, on se sitten räväkkä tai klassinen.

Lapset viihtyvät myös leikkauksen ajan erinomaisesti hauskalla punaisella skootterituolilla. Leikkauksen voi halutessasi viimeistellä iloisella, värikkäällä suihkeella.

Lisähemmotteluna hiuksillesi leikkaustenkin yhteydessä tehtävä tehohoito saa hiuksesi kiiltämään ja voimaan paremmin.

Hiustenvärjäykset

Kampaamossamme käytetään Goldwellin värisarjaa, johon kuuluu myös Allergia- ja astmaliiton hyväksymä PPD-vapaa Elumen. Värjäämällä hiuksesi saat helposti korostettua silmiesi sekä kasvojesi väriä ja muutettua ilmettäsi. Kaikki kampaajamme tekevät hiusten värjäyksiä.

Hiusten ja hiuspohjan hoidot

Goldwell Kerasilk
Tutkimustyön tuloksena on syntynyt uudistunut Kerasilk-hoito, jossa korkealaatuiset ainesosat vaikuttavat aktiivisesti hiusrakenteeseen. Yksilöitävissä olevat hiusten käsittelyt tarjoavat poikkeuksellisen upeita ja pitkäkestoisia tuloksia. Korkeatasoiset kotihoitotuotteet ylläpitävät kampaamossa saavutettuja tuloksia. Hiuksistasi tulevat kiiltävät, sileät ja helposti kammattavat.

Goldwell Bondpro
Värjäyksen yhteydessä käytettävä tehoaine suojaa hiuksia vaurioilta ja saa ne näyttämään ja tuntumaan terveemmiltä. Hoito vahvistaa hiussäiettä ja tukee keratiinisidosten kestävyyttä sekä ehkäisee hiusten katkeilua. Hoito voidaan tehdä myös erikseen ilman värjäystä.

Olaplex
Hiusinnovaatio, joka korjaa, vahvistaa ja suojaa hiuksia kemiallisten käsittelyiden aiheuttamalta rasitukselta menemällä syvälle hiusten rakenteisiin. Vaalennusten sekä permanenttikäsittelyjen yhteydessä hoito suojaa hiusvaurioilta. Hoito voidaan tehdä myös erikseen ennaltaehkäisevänä tehohoitopalveluna.

Sim System4 Therapeutic Hair Spa
Suomalainen hajusteeton hiusten ja hiuspohjan terapiasarja sisältää aktiivisia tehoaineita ja yrttiuutteita. Hoito ennaltaehkäisee hiuspohjan häiriöitä, kuten hilsettä, kutinaa, yliherkkyyttä ja rasvoittumista. Sarjassa löytyy myös hyvät kotihoitotuotteet.

Kampaajamme kertovat sinulle mielellään myös muista hiusten ja hiuspohjien hoidoista.

 

Kestokiharat eli permanentit

Lisätukea leikkauksiin ja apua hankaliin pyörteisiin sekä kasvusuuntiin. Helppoutta hiusten muotoiluun sekä rasvoittumiseen. Permanentin yhteydessä on mahdollista ottaa myös hiustenhoitokäsittely antamaan kimmoisuutta kiharalle tai kevytväri kiiltoa ja sävyä antamaan.

Kampaukset

Kaikki kampaajamme loihtivat juhlakampauksia elämäsi tärkeisiin hetkiin. Kampauksissa saadaan hiuslisäkkeillä lisää volyymia ja näyttävyyttä helposti, myös lyhyempiin hiuksiin. Haluat sitten lettiä, kiharapilveä, sileää nutturaa tai kedon kukkia, kaikki onnistuu. Olemme erikoistuneet näyttäviin morsiuskampauksiin. Lisää morsiuspalveluista löydät erillisestä linkistä.

Hiustenpidennykset

Lyhyistä hiuksista saa hetkessä näyttävät, tuuheat ja pitkät hiusten pidennyksillä. Pidennyksissä käytetään joko teippipidennystä tai sinettejä. Hiuspidennyksiin varataan aika soittamalla tai käymällä paikan päällä.

Ripset ja kulmat

Meillä sekä kosmetologit että kampaajat värjäävät ripsiä ja kulmia. Tavallisten kestovärjäyksien lisäksi meillä värjätään myös PPD-vapailla väreillä, jotka sopivat alle 16-vuotiaille sekä herkistyneille henkilöille. Kulmien muotoilu tehdään toiveittesi mukaan pinsetein tai vahalla(kosmetologit).

Parta ja viikset

Parta kehystää kasvoja ja oikean mallisena antaa kasvoille muotoa. Erilaiset parran ajot sekä viiksien muotoilut ovat varattavissa amerikkalaisesta tyylistä klassiseen.

Morsiuspalvelut

On ilo olla mukana elämäsi tärkeässä päivässä. Tehdään siitä yhdessä ikimuistoinen. Tarjoamme sinulle sekä seurueellesi vaivattoman ja rentouttavan valmistautumishetken.

Halutessanne varaamme teille oman tilan, jossa voitte rauhassa valmistautua päivään virvokkeiden sekä herkkutarjottimen ääressä.

Morsiuspalveluun kuuluu maksuton suunnittelu kampaajasi ja meikkaajasi kanssa (n.30 min). Koekampaukseen ja -meikkiin käytetään sama aika kuin juhlapäivänäsi täydellisen tuloksen aikaansaamiseksi. Täyden paketin, meikin ja kampauksen varanneelle morsiamelle, palveluun sisältyy kosmetologin kanssa valittu huulipuna tai -kiilto.

Morsiusvaraukset hoidetaan sähköpostitse (hiuspiste.morsiusposti@pp.inet.fi). Koko seurueen varaukset kannattaa hoitaa samalla kerralla.

© Lehtomäen Hius- ja Kauneuspiste 2021