PALVELUKOORDINAATTORI

Jonna Soini

2009 Huonekalurestauroija ja verhoilijan PT
2016 Hiusalan PT
2019 Yrittäjän AT
2020 – Tällä hetkellä opiskelen Xamkissa Liiketalouden tutkintoa: Myyntiä ja markkinointia

Oletko jo tutustunut Jonna Soiniin?

Jonna on valmistunut parturi-kampaajaksi Kouvolan Seudun Ammattiopistosta aikuiskoulutus linjalta 2016. Jonna on  jäänyt pois parturi-kampaajan hommista ja huolehtii liikkeellä juoksevista asioista. Olet Jonnaan varmaan törmännytkin kassalla. 

Jonna on erittäin eläin rakas ja omistaakin pari karvaista kaveria; kissan ja koiran. Jonna on ihminen, jolla on koko ajan jokin projekti menossa ja kova touhotus joka suuntaan.  Jonnalla on ala-asteikäinen tytär, jolla on paljon pohdittavia asioita maailmasta. Jonnan tytär pitää Jonnan aivotoiminnan aktiivisena ja googlen haun kovassa käytössä. 

Asiakkaille Jonnan työ näkyy korkealaatuisena kädenjälkenä esim. käyntikorteissa ja lahjakorteissa, tyylikkäissä ja toimivissa kotisivuissa jne. Jonnaan törmäät silmäkkäin Lehtomäen liikkeellä arkipäivisin.

Henkilökunnalle Jonnan apu on suuri: Asiakaspalvelijamme saavat keskittyä paremmin ja enemmän siihen tärkeimpään, eli Asiakaspalveluun, Jonnan hoitaessa monenmoiset juoksevat asiat ja markkinoinnin jne. Jonna pitää meistä, ja Teistä kaikista, aina hyvää huolta! 

Jos sinulla tulee, mitä tahansa kysyttävää niin Jonnaan saat yhteyden helpoiten sähköpostitse osoitteesta:

jonna.soini@lehtomaenhiuspiste.fi

Tervetuloa Jonnan palveltavaksi!

VARAA AIKAA ITSELLESI.

© Lehtomäen Hius- ja Kauneuspiste 2022