Jo 20 vuotta parasta kauneusalan palvelua

Henkilökuntamme suurin ilo on palvella Sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Suunnitellaan yhdessä täydellinen palvelukokonaisuus sinun toiveidesi mukaan. Tuli sinulla mitä tahansa kysyttävää, olemme tällä auttaaksemme sinua. Tyhmiä kysymyksiä ei olekkaan. 

Tutustu henkilökuntaamme ja heidän tekemiinsä töihin alla olevien linkkien kautta. Löydä juuri sinun oma asiakaspalvelijasi. 

Meillä on kaksi liikettä Kouvolan alueella: Lehtomäen Hius- ja Kauneuspiste. Löydät kummankin liikkeen henkilökuntamme täältä.

Olemme täällä palvellaksemme sinua.

Lehtomäen Hius- ja kauneuspisteen on perustanut parturi-kampaaja Outi Aurasmaa vuonna 1998. Vaikka Outi oli työskennellyt itsenäisenä yrittäjänä jo ennen Hiuspisteen perustamista, hakeutui hän hetkellisesti töihin uuteen Lehtomäen Hiustiimi – nimiseen kampaamoon. Parin vuoden kuluttua hän ostikin Hiustiimin liiketoiminnan omakseen ja nykyinen yritystoiminta sai alkunsa.
Vuosien varrella toiminta laajeni ja yrityksellä oli toimipiste myös Valkealassa. Kun Lehtomäestä vapautui suurempi liiketila, vaihtoi yritys nykyiselle paikalleen ja Valkealassa olevan sivupisteen työntekijät siirtyivät myös samoihin toimitiloihin. Uudet suuremmat tilat antoivat myös mahdollisuuden palvella asiakkaita kokonaisvaltaisemmin. Tällä hetkellä asiakkaita palvelevat parturi-kampaajien lisäksi myös kosmetologit ja hierojat. Lehtomäen Hius- ja Kauneuspisteelle perustettiin myös jälleen toinen toimipiste, tällä kertaa Kouvolan keskustaan Salpausselänkadulle.
Sittemmin Lehtomäen Hius- ja Kauneuspiste sai uuden omistajan Jonna Soinista, ja keskustaan perustettu liike HIUSPISTE Kouvola Heli Sjölundista.
Lehtomäen Hius- ja kauneuspiste onkin haluttu harjoittelu- ja oppisopimuspaikka, jossa uuden työnoppijan on turvallista ja mukavaa harjoitella tulevaa työtänsä varten.
Liike on tunnettu myös vuosien varrella saavutetuista kilpailumenestyksistään. Henkilöstö on luovaa, osaavaa ja jatkuvasti kouluttautuvaa. Hiuspisteen henkilökunta on kilpaillut kotimaisten kilpailujen lisäksi Euroopassa ja Yhdysvalloissa.

© Lehtomäen Hius- ja Kauneuspiste 2024