Jo 20 vuotta parasta kauneusalan palvelua

Lehtomäen Hius- ja kauneuspisteen on perustanut parturi-kampaaja Outi Aurasmaa vuonna 1998. Vaikka Outi oli työskennellyt itsenäisenä yrittäjänä jo ennen Hiuspisteen perustamista, hakeutui hän hetkellisesti töihin uuteen Lehtomäen Hiustiimi – nimiseen kampaamoon. Parin vuoden kuluttua hän ostikin Hiustiimin liiketoiminnan omakseen ja nykyinen yritystoiminta sai alkunsa.

Vuosien varrella toiminta laajeni ja yrityksellä oli toimipiste myös Valkealassa. Kun Lehtomäestä vapautui suurempi liiketila, vaihtoi yritys nykyiselle paikalleen ja Valkealassa olevan sivupisteen työntekijät siirtyivät myös samoihin toimitiloihin. Uudet suuremmat tilat antoivat myös mahdollisuuden palvella asiakkaita kokonaisvaltaisemmin. Tällä hetkellä asiakkaita palvelevat parturi-kampaajien lisäksi myös kosmetologit ja hierojat.

Outilla on hiusalan mestaritutkinto sekä opettajan pedagogiset pätevyydet uusien kampaajien kouluttamiseen. Lehtomäen Hius- ja kauneuspiste onkin haluttu harjoittelu- ja oppisopimuspaikka, jossa uuden työnoppijan on turvallista ja mukavaa harjoitella tulevaa työtänsä varten.

Liike on tunnettu myös vuosien varrella saavutetuista kilpailumenestyksistään. Henkilöstö on luovaa, osaavaa ja jatkuvasti kouluttautuvaa. Hiuspisteen henkilökunta on kilpaillut kotimaisten kilpailujen lisäksi Euroopassa ja Yhdysvalloissa.

VARAA AIKAA ITSELLESI.

© Lehtomäen Hius- ja Kauneuspiste 2022