Hiusten ja hiuspohjan hoidot

Goldwell Kerasilk
Tutkimustyön tuloksena on syntynyt uudistunut Kerasilk-hoito, jossa korkealaatuiset ainesosat vaikuttavat aktiivisesti hiusrakenteeseen. Yksilöitävissä olevat hiusten käsittelyt tarjoavat poikkeuksellisen upeita ja pitkäkestoisia tuloksia. Korkeatasoiset kotihoitotuotteet ylläpitävät kampaamossa saavutettuja tuloksia. Hiuksistasi tulevat kiiltävät, sileät ja helposti kammattavat.

Goldwell Bondpro
Värjäyksen yhteydessä käytettävä tehoaine suojaa hiuksia vaurioilta ja saa ne näyttämään ja tuntumaan terveemmiltä. Hoito vahvistaa hiussäiettä ja tukee keratiinisidosten kestävyyttä sekä ehkäisee hiusten katkeilua. Hoito voidaan tehdä myös erikseen ilman värjäystä.

Olaplex
Hiusinnovaatio, joka korjaa, vahvistaa ja suojaa hiuksia kemiallisten käsittelyiden aiheuttamalta rasitukselta menemällä syvälle hiusten rakenteisiin. Vaalennusten sekä permanenttikäsittelyjen yhteydessä hoito suojaa hiusvaurioilta. Hoito voidaan tehdä myös erikseen ennaltaehkäisevänä tehohoitopalveluna.

Sim System4 Therapeutic Hair Spa
Suomalainen hajusteeton hiusten ja hiuspohjan terapiasarja sisältää aktiivisia tehoaineita ja yrttiuutteita. Hoito ennaltaehkäisee hiuspohjan häiriöitä, kuten hilsettä, kutinaa, yliherkkyyttä ja rasvoittumista. Sarjassa löytyy myös hyvät kotihoitotuotteet.

Kampaajamme kertovat sinulle mielellään myös muista hiusten ja hiuspohjien hoidoista.

VARAA AIKAA ITSELLESI.

© Lehtomäen Hius- ja Kauneuspiste 2022