HIERONTA-PALVELUT

Kuumakivihieronta tehdään noin 50-55 asteisilla kivillä. Asiakkaan toiveiden mukaan hierotaan koko vartalo tai osa siitä. Hieronta on kevyempää kuin klassinen- tai urheiluhieronta. Kivien lämpö saa aikaan hyödyllisiä vaikutuksia aineenvaihdunnan, rentoutumisen ja lihasjännitysten kannalta. Vaikka kyseessä on rentoutushoito, hieronta on mahdollista toteuttaa myös muokkaavana hierontana.

Aromahieronta on eteeristen öljyjen ja kevyen hieronnan ansiosta mieltä ja kehoa rentouttava hoito. Asiakas valitsee omien mieltymystensä mukaan käytettävän hierontaöljyn. Valittavana on esimerkiksi rentouttava-, piristävä- tai lymfaöljy. Hoidossa hierotaan koko vartalo ja asiakkaan halutessa myös kasvot.

Fascia-käsittelyt kohdistuvat lihaskalvoihin ja työvälineenä käytetään fascia-rautoja. Hoidon avulla vaikutetaan lihaskalvojen kireyksiin sekä kiinnikkeiden poistoon. Esimerkiksi leikkausarpien muodostamat kiinnikkeet, traumaperäiset vammat tai rasituksen aiheuttamat kireydet kalvoissa on mahdollista hoitaa fascia-käsittelyn avulla. Hoito on kestoltaan lyhyt, mutta sitäkin tehokkaampi.

Päänhieronta tehdään istuen ja on kestoltaan 30 minuuttia. Nimestä poiketen hierotaan myös hartioita sekä olkapäitä. Hieronnalla saadaan aikaan niska-hartia-alueen verenkierron vilkastumista ja päänahan kireyttä vähemmäksi. Erittäin tehokas apu päänsärkyyn tai niskajumeihin. Ehdottomasti kokeilunarvoinen hoito.

VARAA AIKAA ITSELLESI.

© Lehtomäen Hius- ja Kauneuspiste 2022