Henkilökuntamme

Henkilökuntamme suurin ilo on palvella Sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Kysy, haasta ja pistä meidät tiukoille. Jos jotain emme tiedä, otamme haasteen vastaan ja selvitämme.

Olemme täällä palvellaksemme sinua.

lehtomäen hius- ja kauneuspiste henkilökunta

Henkilökuntamme suurin ilo on palvella Sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Suunnitellaan yhdessä täydellinen palvelukokonaisuus sinun toiveidesi mukaan. Tuli sinulla mitä tahansa kysyttävää, olemme tällä auttaaksemme sinua. Tyhmiä kysymyksiä ei olekkaan. 

Tutustu henkilökuntaamme ja heidän tekemiinsä töihin alla olevien linkkien kautta. Löydä juuri sinun oma asiakaspalvelijasi. 

Meillä on kaksi liikettä Kouvolan alueella: Lehtomäen Hius- ja Kauneuspiste. Löydät kummankin liikkeen henkilökuntamme täältä.

Olemme täällä palvellaksemme sinua.

lehtomäen hius- ja kauneuspiste

Lehtomäen hius- ja kauneuspisteen JOHTAJA

Jonna on valmistunut parturi-kampaajaksi Kouvolan Seudun Ammattiopistosta aikuiskoulutus linjalta 2016. Jonna on jäänyt pois parturi-kampaajan hommista ja huolehtii liikkeellä juoksevista asioista. Olet Jonnaan varmaan törmännytkin kassalla. 

Lehtomäen Hius- ja kauneuspisteen omistaja

Jonna on valmistunut parturi-kampaajaksi Kouvolan Seudun Ammattiopistosta aikuiskoulutus linjalta 2016. Jonna on jäänyt pois parturi-kampaajan hommista ja huolehtii liikkeellä juoksevista asioista. Olet Jonnaan varmaan törmännytkin kassalla. 

Parturi-kampaajamme

Taitava luottokampaaja Laura hallitsee työn kuin työn. Suosikki töikseen Laura nimeää hiustenvärjäykset ja kampaukset. Etenkin hänen tekemänsä upeat juhlakampaukset ovat saaneet arvoistaan huomiota. Laura tekee myös hiustenpidennyksiä.

Anu työskentelee ajoittain Lehtomäen Hius- ja Kauneuspisteen kassalla,vastaanotossa ja päivystysleikkaajana. Anu onkin monelle tuttu, sillä hän ontyöskennellyt talossa reippaasti toistakymmentä vuotta!

Anu onLehtomäen Hius- ja Kauneuspisteen permanenttitaituri ja rullakampaukset luonnistuvat vankalla ammattitaidolla. 

Saanan mielestä mielekkäitä töitä ovat leikkaukset (ei ole väliä onko kyse miesten- vai naisten hiustenleikkauksista), luonnolliset värjäykset ja juhlakampaukset. Hänen mielestä kilpailut ovat tämän alan suola. Kilpailuhenkisyyttäkin löytyy, sillä vuosittain on ainakin yhteen kilpailuun osallistuttava.

Tiina on hiusuransa aloittanut Lehtomäen Hius- ja Kauneuspisteellä yli 10 vuotta sitten. Lempitöikseen Tiina nimeää erilaiset pitkien hiusten työt ja kampaukset. Tiinan erikoisosaaminen on erilaiset pidennystyöt. Tiinan penkkiin ovat perheen pienimmätkin lämpimästi tervetulleet ja ne meneekin Tiinalta rutiinilla kun kotoa löytyy myös muutama lapsukainen.

Laura Laukkanen on maskeerauksen vankka ammattilainen, jolla on takana paljon meikkaustyötä mm. elokuvissa ja teatterilla. Laura alkoi havitella lisä osaamista hiuspuolelta ja suoritti meillä parturi-kampaajantutkinnon oppisopimuksella, jonka jälkeen hän on aloittanut meillä yrittäjänä 2020.

Olen 2008 valmistunut parturi-kampaaja, joka palvelee asiakkaita pirskahtelevalla ja iloisella otteella, luonteeltani olen rauhallinen ja helposti lähestyttävä.
Omiin vahvuuksiin kuuluu: värjäystyöt ja kampaukset, niin arkeen kuin juhlaan.

Tuuli työskentelee hiusyrittäjänä Lehtomäen Hius- ja Kauneuspisteellä. Tuuli on pirtsakka ilopilleri, joka nauttii parturi-kampaajan työstä. Tuulin mielestä on ihanaa kohdata uusia ihmisiä ja päästä höpöttelemään heidän kanssaan. 

Mariannen lempitöitä ovat luonnolliset ja pehmeänsävyiset värjäykset sekä kampaukset sekä myös hiustenleikkaukset. Marianne on myös saavuttanut kilpailumenestystä.

Hiusyrittämisen lisäksi Marianne toimii Hius- ja Kauneuspisteen SOME-vastaavana sekä tiedoittajana.

Salla on iloinen ja rempseä miesten hiusten ja partojen erikoisosaaja. Kokemusta parturoinnista on kertynyt jo yli vuosikymmenen ajan Kouvolan miesten partureissa.

Kampaamotöiden teosta Sallalla ehtinyt tovi vierähtää, mutta kova into on virkistellä hieman muistia niidenkin töiden saralla.

Kosmetologimme ja hierojamme

Jonna on valmistunut keväällä 2020 kosmetologiksi Kouvolan seudun ammattiopistosta, nyt Jonna opiskelee oppisopimuksella kosmetologin töiden ohella parturi-kampaajaksi, josta Jonnalla löytyykin jo hieman aiempaa kokemusta.

Elina on Lehtomäen Hius- ja Kauneuspisteellä toimiva hierojamme sekä ripsiteknikkomme. Elina rakastaa opiskelua ja tälläkin hetkelle töiden ohessa Elina opiskelee fysioterapeutiksi.

Elina on toiminut hieroja yli 10 vuotta ja muokannut omaa ammattitaitoaan ja tietämystään alasta, jota hän pystyy jakamaan eteenpäin teille asiakkaille. 

Anna on SKY-kosmetologi. Anna opiskelee parhaillani erikoiskosmetologiksi ja hänen erikoisalaa ovat erilaiset ihon erikoishoidot ja micropigmentoinnit. Sokeroinnit hoituu Annalta näppärästi monen vuoden kokemuksella ja ne ovatkin mieleisiä töitä. Kouluttautuminen on tärkeää  säännöllisesti.

hiuspiste kouvola

Hiuspiste kouvolan Omistaja / Parturi-kampaaja

Heli Sjölund

Pitkän työuran Lehtomäen Hiuspisteellä tehnyt Heli jatkaa HIUSPISTE Kouvolan johdossa. Helilta saat takuuvarmasti laadukasta, ystävällistä ja iloista palvelua. Erityisosaamisina Hellillä on värjäykset, raidoitukset sekä vaalennukset. Hän pitää sisustamisesta, kuvaamisesta, sekä erilaisista suunnittelytöistä. Helille onkin tärkeää viihtyisä ja siisti työympäristö. Helillä on usein ruuhkaa ajanvarauksessa, varaudu siihen että ajat voi mennä vähän pidemmälle.

Parturi-kampaaja

Outi Aurasmaa

Asiakkaat ovat Outille enemmän kuin vain asiakkaita. Outi pitää kaikista kampaamoalan töistä laidasta laitaan: Pystäristä permanenttiin ja väreistä kampauksiin. Outi palvelee mielellään kaikenikäisiä asiakkaita. Leikkaamisen hän mainitsee mieluisimpana työnään.

© Lehtomäen Hius- ja Kauneuspiste 2024