Henkilökunta

Henkilökuntamme suurin ilo on palvella Sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Suunnitellaan yhdessä täydellinen palvelukokonaisuus sinun toiveidesi mukaan. Tuli sinulla mitä tahansa kysyttävää, olemme tällä auttaaksemme sinua. Tyhmiä kysymyksiä ei olekkaan. 

Tutustu henkilökuntaamme ja heidän tekemiinsä töihin alla olevien linkkien kautta. Löydä juuri sinun oma asiakaspalvelijasi. 

Olemme täällä palvellaksemme sinua.

Henkilökuntamme

Henkilökuntamme suurin ilo on palvella Sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Kysy, haasta ja pistä meidät tiukoille. Jos jotain emme tiedä, otamme haasteen vastaan ja selvitämme.

Olemme täällä palvellaksemme sinua.

Henkilö- kuntamme

Henkilökuntamme suurin ilo on palvella Sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Kysy, haasta ja pistä meidät tiukoille. Jos jotain emme tiedä, otamme haasteen vastaan ja selvitämme.

Olemme täällä palvellaksemme sinua.

Lehtomäen Hius- ja kauneuspisteen edustaja
palvelukordinaattori

Jonna on valmistunut parturi-kampaajaksi Kouvolan Seudun Ammattiopistosta aikuiskoulutus linjalta 2016. Jonna on jäänyt pois parturi-kampaajan hommista ja huolehtii liikkeellä juoksevista asioista. Olet Jonnaan varmaan törmännytkin kassalla. 

Hiuspiste kouvolan Omistaja

Outi Aurasmaa

Toimipaikkoina sekä Lehtomäki että Salpausselänkatu.

Liikkeen johtamiseen ja kouluttamiseen liittyvät työt vievät ison osan Outin työajastaan, mutta sitäkin suuremmalla innolla hän paneutuu itse kampauspuoleen. Asiakkaat ovat Outille enemmän kuin vain asiakkaita. Lisäksi hänen työnkuvaansa kuuluu mm. oppisopimusoppilaiden ohjaus.

Outi pitää kaikista kampaamoalan töistä laidasta laitaan: Pystäristä permanenttiin ja väreistä kampauksiin. Outi palvelee mielellään kaikenikäisiä asiakkaita. Leikkaamisen hän mainitsee mieluisimpana työnään.

Lehtomäen hius- ja kauneuspisteen edustaja /
palvelukordinaattori

Jonna on valmistunut parturi-kampaajaksi Kouvolan Seudun Ammattiopistosta aikuiskoulutus linjalta 2016. Jonna on jäänyt pois parturi-kampaajan hommista ja huolehtii liikkeellä juoksevista asioista. Olet Jonnaan varmaan törmännytkin kassalla. 

Parturi-kampaajamme

Hiuspisteellä 20 vuotta työskennellyt Heli taitaa hyvällä ammattitaidollaan kaikki työt laidasta laitaan. Omiksi suosikeikseen Heli nimeää erilaiset värjäystyöt. Hän tykkää kovasti kuvailla ja oletkin varmasti huomannut Helin upeat hiuskuvat meidän Instagramissa ja Facebookissa. Heli työskentelee Salpausselänkadun toimipisteessä HIUSPISTE Kouvolassa. 

Taitava luottokampaaja Laura hallitsee työn kuin työn. Suosikki töikseen Laura nimeää hiustenvärjäykset ja kampaukset. Etenkin hänen tekemänsä upeat juhlakampaukset ovat saaneet arvoistaan huomiota. Laura tekee myös hiustenpidennyksiä.

Anu työskentelee ajoittain Lehtomäen Hius- ja Kauneuspisteen kassalla,vastaanotossa ja päivystysleikkaajana. Anu onkin monelle tuttu, sillä hän ontyöskennellyt talossa reippaasti toistakymmentä vuotta!

Anu onLehtomäen Hius- ja Kauneuspisteen permanenttitaituri ja rullakampaukset luonnistuvat vankalla ammattitaidolla. 

Tiina on hiusuransa aloittanut Lehtomäen Hius- ja Kauneuspisteellä yli 10 vuotta sitten. Lempitöikseen Tiina nimeää erilaiset pitkien hiusten työt ja kampaukset. Tiinan erikoisosaaminen on erilaiset pidennystyöt. Tiinan penkkiin ovat perheen pienimmätkin lämpimästi tervetulleet ja ne meneekin Tiinalta rutiinilla kun kotoa löytyy myös muutama lapsukainen.

Laura Laukkanen on maskeerauksen vankka ammattilainen, jolla on takana paljon meikkaustyötä mm. elokuvissa ja teatterilla. Laura alkoi havitella lisä osaamista hiuspuolelta ja suoritti meillä parturi-kampaajantutkinnon oppisopimuksella, jonka jälkeen hän on aloittanut meillä yrittäjänä 2020.

Olen 2008 valmistunut parturi-kampaaja, joka palvelee asiakkaita pirskahtelevalla ja iloisella otteella, luonteeltani olen rauhallinen ja helposti lähestyttävä.
Omiin vahvuuksiin kuuluu: värjäystyöt ja kampaukset, niin arkeen kuin juhlaan.

Tuuli työskentelee hiusyrittäjänä Lehtomäen Hius- ja Kauneuspisteellä. Tuuli on pirtsakka ilopilleri, joka nauttii parturi-kampaajan työstä. Tuulin mielestä on ihanaa kohdata uusia ihmisiä ja päästä höpöttelemään heidän kanssaan. 

Mariannen lempitöitä ovat luonnolliset ja pehmeänsävyiset värjäykset sekä kampaukset sekä myös hiustenleikkaukset. Marianne on myös saavuttanut kilpailumenestystä.

Hiusyrittämisen lisäksi Marianne toimii Hius- ja Kauneuspisteen SOME-vastaavana sekä tiedoittajana.

Saanan mielestä mielekkäitä töitä ovat leikkaukset (ei ole väliä onko kyse miesten- vai naisten hiustenleikkauksista), luonnolliset värjäykset ja juhlakampaukset. Hänen mielestä kilpailut ovat tämän alan suola. Kilpailuhenkisyyttäkin löytyy, sillä vuosittain on ainakin yhteen kilpailuun osallistuttava.

Seher on uusin lisäys tiimimme. Syksyllä 2021 valmistunut Seher on rauhallinen ja tarkka parturi-kampaaja. Tervetulo tutustumaan Seheriin. 

Kosmetologimme ja hierojamme

Jonna on valmistunut keväällä 2020 kosmetologiksi Kouvolan seudun ammattiopistosta, nyt Jonna opiskelee oppisopimuksella kosmetologin töiden ohella parturi-kampaajaksi, josta Jonnalla löytyykin jo hieman aiempaa kokemusta.

Elina on Lehtomäen Hius- ja Kauneuspisteellä toimiva hierojamme sekä ripsiteknikkomme. Elina rakastaa opiskelua ja tälläkin hetkelle töiden ohessa Elina opiskelee fysioterapeutiksi.

Elina on toiminut hieroja yli 10 vuotta ja muokannut omaa ammattitaitoaan ja tietämystään alasta, jota hän pystyy jakamaan eteenpäin teille asiakkaille. 

Meillä on iloisia uutisia. Lehtomäen Hius- ja Kauneuspiste saa vahvistusta muutamana päivänä kuukaudessa. Mira Murto saapuu liikkeeseemme tekemään kestopigmentointeja ja microbladingeja.

apuvoimat

Reipas ja pirtsakka Pohjois-Karjalan vahvistus Jemina vierailee Lehtomäen Hius- ja Kauneuspisteellä Hiuspisteellä 2-5 päivää kuukaudessa. Hänen lempitöitään ovat kaikki hiustenleikkaukset, mutta etenkin parturileikkaukset.

Katri auttelemassa meitä Lehtomäen Hius- ja Kauneuspisteellä koulun ohella. Katrin vahvuuksia ovat kampaukset ja leikkaukset.

VARAA AIKAA ITSELLESI.

© Lehtomäen Hius- ja Kauneuspiste 2022