Parturi-kampaaja

Heli Sjölund

Aikoja Helille löytyy toimipistettä vaihtamalla kohdassa ”Valitse Toimipiste” ja sieltä: Parturi-kampaamopalvelut Salpausselänkatu. TERVETULOA!

1998 Parturi-Kampaaja Kouvolan Ammattikoulu
2012 Master Colorist
2003 Elumen Awards Suomen 10. parhaan joukossa
2004 Elumen Awards kansallisen sarjan 3.sija.
2008 Trend Zoom Color Challenge Suomen ja Viron kansallisen sarjan voitto Elumen Colorist-sarjassa ja saman kilpailun kansainvälisen sarjan 5.sija.
2009 Trend Zoom Color Challenge Elumen Category Suomen ja Viron 3. sija
2011 Goldwell Color Zoom Creative Challenge suomen ja viron 2.sija
2014 Goldwell Color Zoom Creative Challenge viiden parhaan joukossa
2015 Goldwell Color Zoom Creative Challenge viiden parhaan joukossa
2019 KMS Ambassador
2021 Hiuspiste Kouvolan Toiminnanjohtaja

Oletko tutustunut jo Heliin?

Hiuspisteellä 21 vuotta työskennellyt Heli taitaa hyvällä ammattitaidollaan kaikki työt laidasta laitaan. Omiksi suosikeikseen hän nimeää erilaiset värjäystyöt. Heli tykkää kovasti kuvailla ja oletkin varmasti huomannut hänen upeat hiuskuvat meidän Instagramissa ja Facebookissa.

Heli on visuaalinen ihminen, joka rakastaa siisteyttä. Hän tykkää järjestellä kaikkea, ja mm. pestä pyykkiä. Heli rakastaa kissoja ja häneltä löytyykin kotoa Sulo niminen kissa.

Hiusyrittäjänä työskentelevä Heli toimii työnsä ohella myös KMS Ambassadorina, eli hän kouluttaa muuta henkilöstöä, toimien linkkinä tuotesarjan maahantuojan kouluttajien ja henkilöstön välillä.

Tervetuloa Helin asiakkaaksi! Löydät Helin Hiuspiste Kouvolan toimipisteestä Salpausselänkatu 32, 45100 Kouvola.

Mikäli sopivaa aikaa ei löydy nettiajanvarauksesta, ota rohkeasti yhteyttä Heliin puhelimitse ja sähköpostitse. Sähköpostia voit laittaa osoitteeseen: heli.sjolund@lehtomaenhiuspiste.fi. Puhelimitse parhaiten tavoittaa teksti- tai Whats up -viestillä: 0405837191

TYÖKUVIA

VARAA AIKAA ITSELLESI.

© Lehtomäen Hius- ja Kauneuspiste 2022