Tervetuloa

lehtomäen hius- ja kauneuspisteLLE

meiltä löydät Parturi-kampaajat,
kosmetologit JA HIEROjan
saman katon alta.

tutustutha ohjeistuksiin ja
ilmoituksiin uutiset-välilehdestä.

Info

Lehtomäen Hius- ja kauneuspisteen on perustanut parturi-kampaaja Outi Aurasmaa vuonna 1998. Vaikka Outi oli työskennellyt itsenäisenä yrittäjänä jo ennen Hiuspisteen perustamista, hakeutui hän hetkellisesti töihin uuteen Lehtomäen Hiustiimi – nimiseen kampaamoon. Parin vuoden kuluttua hän ostikin Hiustiimin liiketoiminnan omakseen ja nykyinen yritystoiminta sai alkunsa.

Palvelut ja hinnasto

Lehtomäen Hius- ja Kauneuspiste on täyden palvelun kauneustalo. Meiltä saat parturi-kampaamo-, kosmetologi- sekä hierontapalvelut. Henkilöstömme on saanut ammattiaan vastaavan koulutuksen ja on sitoutunut jokaisen asiakkaan huomioon ottavaan henkilökohtaiseen palveluun sekä jatkokouluttautumaan säännöllisesti.

Henkilökunta

Henkilökuntamme suurin ilo on palvella Sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Kysy, haasta ja pistä meidät tiukoille. Jos jotain emme tiedä, otamme haasteen vastaan ja selvitämme.

toimipisteet ja yhteystiedot

Lehtomäen Hius- ja Kauneuspisteeseen ovat kaikki tervetulleita: Perheiden pienimpiä olemme muistaneet kunnollisella leikkitilalla. Lisäksi meiltä löytyy parturi-istuimeksi hauskat auto- ja skootterituolit.

Meiltä voi tilata spesiaalitilaisuuksia erikokoisille ryhmille (esim.työ- tai polttariporukat). Ottakaa rohkeasti yhteyttä, niin rakennetaan yhdessä toiveidenne mukainen tilaisuus.

VARAA AIKAA ITSELLESI.

Olemme nyt kahdessa toimipisteestä.

Lehtomäen Hius- ja Kauneuspiste

Hiuspiste Kouvola

© Lehtomäen Hius- ja Kauneuspiste 2021