Parturi-kampaaja

Anu Koivunen

1985 Parturi-kampaaja

Tunnetko jo Anun?

Anu työskentelee ajoittain Lehtomäen Hius- ja Kauneuspisteen kassalla, vastaanotossa ja päivystysleikkaajana. Anu onkin monelle tuttu, sillä hän on työskennellyt talossa reippaasti toistakymmentä vuotta!

Anu on Lehtomäen Hius- ja Kauneuspisteen permanenttitaituri ja rullakampaukset luonnistuvat vankalla ammattitaidolla. Mieluisimpina hiustöinään hän mainitsee juuri suurta sorminäppäryyttä ja -voimaa vaativat permanenttien rullaukset. Anu osaa myöstämä päivän uudet hiusjutut, ja seuraan muodin kulkua.

Anu onajellut Iitistä Lehtomäkeen jo reilut 13 vuotta. Anu tykkää liiketyöstä ja asiakaspalvelusta. Anu pitää kotoilusta, kutomisesta, lukemisesta, ruuanlaitosta ja leipomisesta. Hänelle on myös tärkeää lenkkeillä luonnossa koirankanssa ja kesällä mökkeillä. Vapaa-ajalla Anu viettää aikaa kolmen aikuisen lapsensa kanssa ja ihanien pienten lasten lastensa kanssa.

Työnsä ohella Anu toimii Hius- ja Kauneuspisteellä myös neuvovana Kierrätysvastaavana.

Mikälisopivaa aikaa ei löydy nettiajanvarauksesta tai sinulla tulee jotakinkysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä Anuun sähköpostitse. Sähköpostia voitlaittaa osoitteeseen: anu.koivunen@lehtomaenhiuspiste.fi.

Tervetuloa Anun asiakkaaksi!

TYÖKUVIA

VARAA AIKAA ITSELLESI.

© Lehtomäen Hius- ja Kauneuspiste 2022