Parturi-kampaaja

anu koivunen

Tunnetko jo Anun?

Anu työskentelee ajoittain Lehtomäen Hius- ja Kauneuspisteen kassalla, vastaanotossa ja päivystysleikkaajana. Anu onkin monelle tuttu, sillä hän on työskennellyt talossa reippaasti toistakymmentä vuotta!

Anu on Lehtomäen Hius- ja Kauneuspisteen permanenttitaituri ja rullakampaukset luonnistuvat vankalla ammattitaidolla. Mieluisimpina hiustöinään hän mainitsee juuri suurta sorminäppäryyttä ja -voimaa vaativat permanenttien rullaukset. Anu osaa myös tämän päivän uudet hiusjutut, ja seuraan muodin kulkua.

Anu on ajellut Iitistä Lehtomäkeen jo reilut 13 vuotta. Anu tykkää liiketyöstä ja asiakaspalvelusta. Anu pitää kotoilusta, kutomisesta, lukemisesta, ruuanlaitosta ja leipomisesta. Hänelle on myös tärkeää lenkkeillä luonnossa koiran kanssa ja kesällä mökkeillä. Vapaa-ajalla Anu viettää aikaa kolmen aikuisen lapsensa kanssa ja ihanien pienten lasten lastensa kanssa.

Mikäli sopivaa aikaa ei löydy nettiajanvarauksesta tai sinulla tulee jotakin kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä Anuun sähköpostitse. Sähköpostia voit laittaa osoitteeseen: anu.koivunen@lehtomaenhiuspiste.fi.

Nähdään Lehtomäen Hius- ja Kauneuspisteellä. 

TYÖKUVIA

Menestys (7)

1985 Parturi-kampaaja

+ Säännöllinen kouluttautuminen parturi-kampaajan uusimpien trendien maailmaan

© Lehtomäen Hius- ja Kauneuspiste 2024