Parturi-kampaaja

Anu Koivunen

1985 Parturi-kampaaja

Tunnetko jo Anun?

Anutyöskentelee ajoittain Lehtomäen Hius- ja Kauneuspisteen kassalla,vastaanotossa ja päivystysleikkaajana. Anu onkin monelle tuttu, sillä hän ontyöskennellyt talossa reippaasti toistakymmentä vuotta!

Anu onLehtomäen Hius- ja Kauneuspisteen permanenttitaituri ja rullakampaukset luonnistuvatvankalla ammattitaidolla. Mieluisimpina hiustöinään hän mainitsee juuri suurtasorminäppäryyttä ja -voimaa vaativat permanenttien rullaukset. Anu osaa myöstämä päivän uudet hiusjutut, ja seuraan muodin kulkua.

Anu onajellut Iitistä Lehtomäkeen jo reilut 13 vuotta. Anu tykkää liiketyöstä jaasiakaspalvelusta. Anu pitää kotoilusta, kutomisesta, lukemisesta, ruuanlaitosta ja leipomisesta. Hänelle on myös tärkeää lenkkeillä luonnossa koirankanssa ja kesällä mökkeillä. Vapaa-ajalla Anu viettää aikaa kolmen aikuisenlapsensa kanssa ja ihanien pienten lasten lastensa kanssa.

Työnsäohella Anu toimii Hius- ja Kauneuspisteellä myös neuvovana Kierrätysvastaavana.

Mikälisopivaa aikaa ei löydy nettiajanvarauksesta tai sinulla tulee jotakinkysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä Anuun sähköpostitse. Sähköpostia voitlaittaa osoitteeseen: anu.koivunen@lehtomaenhiuspiste.fi.

TervetuloaAnun asiakkaaksi!

VARAA AIKAA ITSELLESI.

© Lehtomäen Hius- ja Kauneuspiste 2021