kosmetologi / Parturi-kampaajaopiskelija

Anna Hämäläinen

2014 Geronomi AMK

2017 Geelitekniikan peruskoulutus, Fantasy Nails

2018 Kosmetologi, KSAO

2018 Ripsiteknikko, klassiset ja volyymi ripset

2018 Kynsien koristelun lisäkoulutus, Fantasy Nails

2018 Microblading koulutus

2018 Fantasy Nails Master gel koulutus

2019 LCN Plasmahoito peruskoulutus

2019 LCN Plasmahoito syventävä koulutus

2019 Norvell, Suihkurusketus

2019 Fantasy Nails kynsitekniikan yksityiskoulutus

2019 Fantasy Nails rakennekynsien tuoteturvallisuus koulutus

2019 Fantasy Nails koristelu koulutus

2019 Microblading jatkokoulutus

2019 Kulmien laminointi koulutus

2019 Diplomi kynsiteknikko, Fantasy Nails

2020 Microblading tekniikkapäivä, Swiss Color

Oletko tavannut Anna Hämäläisen?

Anna on kosmetologiyrittäjä Lehtomäen Hius- ja Kauneuspisteellä ja hän opiskelee myös kosmetologityön ohella parturi-kampaajaksi.

Anna tykkää opiskelusta ja uuden oppimisesta. Sen huomaakin, että tutkintoja ja koulutuksia Annalla on takana useita. Annalla on kolmen koiran dogmama ja koirat pitävätkin Annan vapaa-ajalla liikkeessä. Lenkillä Anna tykkää kuunnella rikos-podcasteja.

Anna on täällä palvelemassa sinua ihon erilaisissa haasteissa: esimerkiksi jos kaipaat ihonpuhdistusta tai ihon kiinteytystä plasmahoidolla. Anna tarjoaa myös ihania rentouttavia hoitoja aina kasvo- ja jalkahoidoista kuumakivihierontaan.

Anna kertoo, että rakennekynnet, oman kynnen geelivahvistukset, ripsienpidennykset ja Lashliftin hän tekee varmalla ammattitaidolla usean vuoden kokemuksella. Kynsissä Anna käyttää aina laadukkaita Fantasy Nailsin tuotteita. Annan kautta saat Microblading ja kulmien laminointi palvelut sekä korvien rei’ityksen.

Lempitöikseen anna mainitsee kaikki kynsiin liittyvät työt, koska niissä voi päästää pienen “taiteilijan” valloilleen ja pääsee hyödyntämään luovuutta.

Työssä Anna sanoo nauttivansa asiakaskohtaamisista. Se on Annasta ehdottomasti työn parasta antia. Annalle on työssään tarkka ja huolellinen. Annalle on lisäksi tärkeää ylläpitää ammattitaitoani, siksi Anna kouluttautuukin jatkuvasti ja Annasta tässä alassa on parasta jatkuva mahdollisuus kehittää itseään ja oppia uusia hoitomenetelmiä. Mitähän uusia koulutuksia Annalla on seuraavaksi mielessä.

Mikäli sopivaa aikaa ei löydy nettiajanvarauksesta, ota rohkeasti yhteyttä Annaan puhelimitse ja sähköpostitse. Sähköpostia voit laittaa osoitteeseen: anna.hamalainen@lehtomaenhiuspiste.fi. Puhelimitse parhaiten tavoittaa teksti- tai Whats up -viestillä: 0400-636128

Tervetuloa Annan asiakkaaksi!

Löydät kuvia Lauran töistä Instagramista: @kosmetologi_annah

Löydät kuvia Lauran töistä Facebook: Kosmetologi Anna Hämäläinen

Kynnet

Ripsienpidennykset

plasmahoidot

microblading

VARAA AIKAA ITSELLESI.

© Lehtomäen Hius- ja Kauneuspiste 2021