Kosmetologi

Kosmetologeiltamme saat luotettavaa kauneushoitolapalvelua hyviksi todetuilla ja luotettavilla tuotteilla, joihin he saavat jatkuvasti lisäkoulutusta.

Käyttämiämme tuotesarjoja ovat mm. Dermalogiga, LCN, Dermaroller, Elsa Hjeronymus, Green Peel, Denova Pro ja O.P.I.

Löytääksemme parhaan mahdollisen hoitotavan, ja varmasti oikeat kotihoitotuotteet, voit varata meiltä ajan maksuttomaan ihoanalyysiin, jossa ihon kunto kartoitetaan tarkasti. Luonnollisesti jokaiseen käyntiin ja hoitoon kuuluu kaupan päälle hyvät ohjeet oikeaan kotihoitoon.

Kosmetologeiltamme saat juuri sinun ihotyypillesi sopivan hoidon, oli se sitten perusihonhoito tai vaativampi erikoiskasvohoito. Erikoishoitomme soveltuvat myös muualle kuin kasvojen iholle, esim. harmittavien arpien hoitoon vartalossa.

Kosmetologimme ovat myös koulutettuja poistaman pieniä harmillisia luomia jäädyttämällä.

Kaikki hoitomme soveltuvat niin naisille kuin miehillekin. Suosituimpia hoitojamme miehille ovat jalkahoidot ja erilaiset ihonpuhdistukset.

Vartalohoito on erinomainen tapa rentoutua ja helliä itseään. Hoitovalikoimaamme kuuluvat selluliitti-iholle kiinteyttävä GUAM -hoito ja luxusrelaxoiva vartalonhoitorituaali Ongkara Rajawatu.

Katso alta esimerkkejä kosmetologiemme korkeatasoisista hoidoista. Kysy rohkeasti lisää esim. sähköpostitse anniina.salminen@lehtomaenhiuspiste.fi tai laura.huusko@lehtomaenhiuspiste.fi voit myös varata aikaa maksuttomaan ihoanalyysiin.

Katso hinnasto tästä

Kosmetologiset Hoidot

Cryopen-jäädytyshoidot

Cryopenin avulla pääsee nopeasti ja helposti eroon varsiluomista ja syylistä.

Cryopenillä voidaan hoitaa mm. varsiluomia, rasvaluomia ja syyliä. Myös maksaläiskien hoito on mahdollista.

Varsiluomille riittää useimmiten yksi hoitokerta, isommat koholuomet ja syylät saattavat tarvita muutaman hoitokerran.

Varsiluomien ja syylien jäädytys on nopeaa ja lähes kivutonta. Luomia voidaan poistaa useimpien hoitojen yhteydessä, ja niiden paranemisaika on n. viikko.

Hoito on täysin turvallista terveelle iholle. Ruven tippumisen jälkeen alueella voi olla pientä punoitusta joka paranee muutamassa kuukaudessa.

Balilainen syvärentouttava hoito vartalolle

Meiltä ainutlaatuinen ihana vartalorituaali, Ongkara Rajawatu, jossa yhdistyy usean eri terapian parhaat ominaisuudet:

Hoitoon varataan aikaa 1,5h ja se sisältää osia mm. aroma- ja vyöhyketerapiasta ja kuumakivihieronnasta.

Hoitoon kuuluu: jalkakylpy, rentouttava hartia- ja selkähieronta kuumia kiviä apuna käyttäen ja sen hetkiseen sopiva aromaattinen tuoksuöljy. Kaiken kruunaa miellyttävä taustamusiikki.

Hoito aloitetaan kupillisella teetä ja pienellä rauhoittumishetkellä.

Tule rentoutumaan, tai anna upea elämys lahjaksi!

Klassinen vartalonhoito

Klassisessa vartalonhoidossa kuivaharjataan vartalo kauttaaltaan, jonka jälkeen tehdään koko vartalon hieronta. Kuivaharjaus poistaa vartalon iholta kuolleen ihosolukon ja yhdessä hieronnan kanssa saa pintaverenkierron vilkastumaan. Hoito soveltuu kaikille ja olo on hoidon jälkeen rentoutunut.

GUAM – Ihoa silottava hoito vartalolle

GUAM – vartalohoitoon kuuluu kuorinta, naamio, voide sekä jalka- tai kasvohieronta naamion vaikutusajalla. Tehokkaimman tuloksen saamiseksi hoito kannattaa ottaa sarjana.

Green Peel -hoidot

Green Peel® Fresh Up –saa ihosi säteilemään.

Täydellinen vaihtoehto asiakkaalle, joka kaipaa hieman enemmän kasvohoidoltaan. Fresh Up kirkastaa ihoa, auttaa hoitotuotteiden aktiiviaineita imeytymään paremmin ihoon, kosteuttaa ihoa sekä tekee ihosta raikkaan ja nuorekkaan.

Green Peel® Energy -stimuloi ihoasi.

Energy hoito antaa nimensä mukaisesti uutta energiaa iholle ja stimuloi väsynyttä, uudistamisen tarpeessa olevaa ihoa. Green Peel® Energy on intensiivisen elvyttävä kasvohoito, joka vilkastuttaa pintaverenkiertoa ja solujen aineenvaihduntaa häivyttäen ikääntymisen merkkejä iholta. Green Peel® Energy hoito soveltuu erinomaisesti myös epäpuhtaan, tukkoisen, arpeutuneen ja hyperpigmentaatioista kärsivän ihon hoitoon. Hoito tasapainottaa ihon sävyä ja ihon pintaa antaen iholle terveen ja kauniin ulkonäön. Green Peel® Energy antaa luonnonmukaista energiaa iholle. Ideaalinen hoito näkyviä ja pysyviä tuloksia kaipaavalle – hoito voidaan toistaa useasti.

Green Peel® Classic –uudistaa ihosi.

Green Peel® Classic tarjoaa uskomattoman tehokkaan työvälineen ihon
uudistamiseen ja iho-ongelmien hoitoon. Classic hoito uudistaa ihon täysin
viidessä päivässä. Green Peel® Classic soveltuu mm. veltostuneen,
roikkuvan, auringon vaurioittaman, epäpuhtaan, isohuokoisen, toimimattoman
sekä hyperpigmentoituneen ihon hoitoon. Green Peel® Classic hoitoa tehdään
myös vartalon iholle, mm. raskausarville. Green Peel® Classic on tehokas
ja luonnonmukainen tapa hoitaa vaikeatkin iho-ongelmat.

Elsa Hjeronymus -hoidot

Elsa Hjeronymus on kemiallinen syväpuhdistusmenetelmä, jonka tarkoituksena on normalisoida ihon toimintoja, kuten vähentää epäpuhdauksien syntyä ja liiallista talineritystä. Syväpuhdistushoito liuottaa ylimääräisen talin iholta ja parantaa ihon aineenvaihdutaa irrottamalla ihoon kertyneitä epäpuhtauksia. Kun verenkierto ja aineenvaihdunta vilkastuvat, ihon kunto kohenee näkyvästi.

Hoidon voi tehdä kaikille ihotyypeille iästä riippumatta, sillä tarvitseehan jokainen iho puhdistusta ja raikastamista ajoittain! Syväpuhdistus kestää n. 1– 1 ½ tuntia riippuen liukenevan talin määrästä. Epäpuhtaasta ihosta kärsiville suositellaan sarjahoitoja, jolloin liiallinen talineritys normalisoituu tehokkaimmin. Sarjahoitoon voit varata ajan 10-14 päivän välein. Oikeat ja tehokkaat kotihoitotuotteet ovat tärkeät. Sarjahoidolla ja oikealla kotihoidolla saat lyhyessä ajassa hyviä tuloksia.

Dermaroller -hoidot

Miten Dermaroller® toimii?

 • Aidolla Dermaroller®hoidolla saavutetaan loistavia tuloksia ilman tehoaineita. Ihon kollageeni- ja elastiinisäikeiden muodostuminen lisääntyy virallisten tutkimusten mukaan jopa 1000 %.
 • Tehoaineiden imeytyvyyden on tutkimusten mukaan todettu parantuvan jopa 200-kertaiseksi Dermaroller®–hoidon yhteydessä
  (tutkimukset: University of Marburg/Germany, 2000)

Kosmetologiset hoidot tehdään 0,5 mm neuloilla, jotka sopivat:

 • juonteiden ja veltostuneen ihon hoitoon
 • matalille akne-, vesirokko- ym. arville
 • isoista ihohuokosista kärsiville
 • epäpuhtaalle ja tukkoiselle iholle (ei tulehtunut akne)
 • auringon vaurioittaman, paksun ihon hoitoon
 • tupakoitsijan iholle
 • kirkastamaan ihoa ja elävöittämään pintaverenkiertoa

Kotiroller sopii kaikille ihostaan huolehtiville.

Alkuperäisissä, turvallisissa Dermarollereissa® on pakkauksessa CE–merkintä. Dermaroller® oli Suomeen tuoduista neulausrullista ensimmäinen, jolle on myönnetty EU:n korkeat vaatimukset täyttävä lääkinnällinen CE-merkintä. Varmistuaksesi hoidon turvallisuudesta voit pyytää hoitoa tekevää lääkäriä/sairaanhoitajaa/kosmetologia näyttämään pakkauksessa oleva CE–merkintä. Aidon Dermarollerin® kotisivut löytyvät osoitteesta www.dermaroller.de.

Ripsien pidennykset ja Rakennekynnet

Lady Lash Extensions

Ripsienpidennys on hyvä keino tuuhentaa ja pidentää omia ripsiä. Yksittäiset ripsikuidut liimataan omaan ripseen kiinni. Voit valita luonnolliset ripset, näyttävät ripset tai mitä vain siltä väliltä. Myös erilaisia värivaihtoehtoja on saatavilla. Ripset tarvitsevat huoltoa 3-4 viikon välein, sillä ripset uusiutuvat jatkuvasti. Täysimittaiset ripset putoavat ja uusia kasvaa tilalle. Huollossa pidennyksiä lisätään. Huoltoon aikaa menee 1 – 1½ tuntia.

Lash Lovers Volyymiripset

Ohje

Saavuthan aina puhtain, kuivin ripsin.
Ripsien tulee olla puhtaat ja kuivat 3 tuntia ennen uusien ripsien asennusta/ huoltoa. Näin saavutamme pysyvän liimasidoksen.

Uuden nanomist-kuivaimen ansiosta ei tarvitse enää odottaa 1 – 2 vrk liimasidoksen kuivumista, vaan ripsesi ovat heti valmiit.

Vältä öljypohjaisten puhdistustuotteiden käyttöä. Suosittelemme Lash Lovers Beauty wash-puhdistusgeeliä ripsien ja meikin puhdistukseen.

Älä hankaa ripsiä, kuivaa ripset painelemalla kevyesti. Runsas saunominen voi heikentää liimasidosta.

LCN -Rakennekynnet

Rakennekynnet teemme laadukkailla LCN-geeleillä.

Ripsien ja kulmien värjäykset

Ripsien ja kulmien kestovärit kestävät noin 2-3 viikkoa. Värit tuovat heti ilmettä kasvoille ja aamullakin on jo pirteän näköinen. Muista kertoa värjääjälle, mikäli sinulla on herkät silmät tai sinulla on ollut musta hennatatuointi. Emme värjää alle 16- vuotiaiden ripsiä ja kulmia.

Muut hoidot?

Geelilakkaukset

Geelilakkaukset teemme O.P.In ja Jessican lakoilla. Jos omien kynsien ongelmana on liuskoittuvuus tai ne ne ovat muuten hauraat, geelilakkaus antaa hyvän suojan niille. Meiltä löytyy varmasti jokaisen makuun sopiva väri koko kynnen lakkaukseen tai vaikka ranskalaiseen lakkaukseen. Lakkauksen jokainen kerros kovetetaan uv-valo uunissa, joka takaa lakan kestävyyden. Kynsiä ei kuitenkaan kannata käyttää työkaluina lakkauksen jälkeen, ettei lakkapinta mene rikki kynnen kärjestä. Lakka kasvaa oman kynnen mukana pois, joten suositeltava lakkausväli on 3-4 viikkoa.

Sokeroinnit ja vahaukset

Meillä tehdään sekä sokerointeja että vahauksia asiakkaan toiveiden mukaan. Jos on kipuherkkä, vahaus on hyvä vaihtoehto sillä se käy nopeasti. Iho puhdistetaan ensin huolellisesti, jonka jälkeen levitetään hieman talkkia. Vaha levitetään karvan kasvusuunnan myötäisesti ja repäistään nopeasti vastakarvaan. Vahauksen jälkeen ei suositella hikoilua tai paksuja rasvoja saman päivän aikana ettei tulisi karvatupentulehduksia. Suositeltava väli käydä karvanpoistossa on 3-4 viikkoa, tietysti oman karvankasvun mukaan.

Sokerointi on loistava vaihtoehto henkilölle, joka haluaa poistattaa karvat hellävaraisesti mutta tehokkaasti. Sokerimassasta pyöritellään pallo, jota voi käyttää asiakkaan iholla niin pitkään kuin karvat tarttuvat siihen. Se on myös luonnonmukainen tuote, joka ei allergisoi helposti ja jolla voi ottaa hiukan lyhyempiä karvoja kuin vahalla. Sokeri myös kevyesti kuorii ihoa, joten säännöllisesti käytynä ihosta tulee pehmeä ja karvat lähtevät helpommin irti. Myös sokeroinnin jälkeen on syytä välttää hikoilua samana päivänä.

Klassinen jalkahoito

Klassiseen jalkahoitoon sisältyy kynsien ja kynsinauhojen siistiminen, kovettumien poisto ja raspaus. Valitessasi jalkahoitoon lisäpalveluna lakkauksen, saat itsellesi laadukkaan O.P.I:n minilakan. Rentouttava hieronta viimeistelee hoidon. Jalkahoidon jälkeen on heti kevyempi kävellä ja kotihoitokin onnistuu helposti, kun käyt säännöllisesti 6-8 viikon välein hoidattamassa jalkasi.

Muista, että jalkahoito on oman terveytesi hoitoa!

Hemmotteleva jalkahoito

Jos haluat rentoutua arjen kiireistä ja jalkasi kaipaavat hemmottelua, on tämä jalkahoito sinulle. Ihanan kylvyn, kuorinnan ja naamion kruunaa rentouttava hieronta. Hemmotteleva jalkahoito on myös loistava lahjaidea esim. äidille tai ystävälle.

Hiusten- ja hiuspohjan tehohoidot

Ovatko hiuksesi kuivat tai karheat? Onko päänahkasi kuiva, onko hilseen kanssa ongelmia, tai onko sinulla psoriasis?

Ihanaa hemmottelua tai täsmähoitoa sinulle. Laadukkailla tuotteillamme teemme yksilöllistä hiusten- tai päänahanhoitoja. Hoito sisältää käytettävät tuotteet, 15minuutin päänahan hieronnan selkää hierovalla pesupaikalla sekä kuivatuksen ja viimeistelyn.